Back to Basic Baking

Lang heb ik getwijfeld om open te gaan en terwijl ik dit schrijf is dat nog steeds zo. De hartverwarmende reacties zorgen dat ik mijn angst overwonnen heb en aanstaand weekend weer openga. Maar toch; wat is dat dan die angst. De angst voor het virus, voor besmetting, voor iedereen die ik liefheb. Net als jullie ongetwijfeld. Ik mág nu nog open want ik werk mee aan de voedselketen. Maar voor hoe lang, dat weten we niet. Afwachten.. nieuwsberichten... en langzaam leren we te leven met en te waarderen wat er wél is.

 

Voorlopig weer open met de nodige maatregelen. Een stuk ''ongezelliger'' in de winkel want we hebben een soort afhaalluik in de deur gemaakt. Weinig tijd voor gezellige praatjes want ik wil mensen niet te lang laten wachten in de rij. Niet helemaal mijn ding, maar het moet. Om iedereen veilig te houden. Dus veel en vaak poetsen, handen wassen en goed aan de hygiene denken. Gelukkig deden we dat altijd al. Maar ook voorlopig: ''back to basic baking''. 

 

Want een aantal van jullie misten voorál het brood. Lekker even een bammetje met een soepje of salade. Vers en knapperig; heerlijk! Ook voor ons moet het ''back to basic''; we moeten al het brood en lekkers om 16:30 ingepakt hebben zodat het snel uitgeleverd kan worden. Geen toonbank vol met lekker geurende broodjes, koeken of gebakjes en dus geen vrije verkoop. Maar ff doorpakken en doorleveren. 

 

Gelukkig is daar een oplossing voor gevonden. Want alleen rechttoe rechtaan een assortiment maken, da's nix voor Ella. Dus nu is er de vrije verkoop app. Na 1 berichtje rondgestuurd te hebben staan er al 75 klanten in. Gelukkig vinden jullie het kennelijk net zo leuk als ik :) In die app zal ik regelmatig de producten door-appen die voor de vrije verkoop zijn. Dan kun je ze via een appje  even bij je bestelling laten plaatsen. Je krijgt als je je opgeeft dus vaker app-jes van me; en ook hiervoor geldt op=op. Je kunt je opgeven door hier te klikken.

 

Maar voorlopig gaan we: ''back to basic baking'' en beginnen we het aankomende weekend met de producten waar de meesten van jullie om vroegen: speltbruin, zaden en pitten bruin, tomatenbrood met oude kaas en nigella zaadjes, wit stokbrood, notenbroodjes en haverkoeken. 

 

Om het afhalen wat te spreiden heb ik op de bestelpagina de vrijdag en zaterdag in 2 afhaalmomenten verdeeld: de vrijdag van 16:30 tot 17:15 en van 17:15 tot 18:00 en de zaterdag van 11:00 tot 12:00 en van 12:00 tot 13:00. Je zult het misschien niet geloven maar het eerste afhaalmoment op vrijdagmiddag zit al bijna vol...

 

Ik verzoek je, vanwege de planning en de lange rijstijden, uiterlijk voor woensdag as. 12:00 te bestellen. Kunnen wij lekker aan de slag met ''back to basic baking''.

 

Zie ik je vrijdag en/of zaterdag?

 

groetjes,

Ella