Nieuwe ronde... nieuwe kansen!

En toen was het zomaar 2021 geworden.. een nieuw jaar voor Ella Bakt! Heerlijk vind ik dat, een onbeschreven witte pagina die ik zelf mag vullen. Met jullie input natuurlijk en daarom vroeg ik verschillende mensen online feedback. Jullie schreven voorál mijn hartige en bijzondere broden lekker te vinden, en een aantal mensen de nieuwe richting die ik insloeg qua patisserie. Leuk om te horen natuurlijk! Terugkijkend naar 2020 bakte ik er echt op los, het aantal verschillende producten wat ik maakte durf ik bijna niet te tellen. Ook maakte ik een stapje richting de biologische kant en probeerde ik de woensdagen uit als verkoopdag. Ik snap dat het voor jullie als trouwe volgers en klanten van Ella Bakt soms niet meer

te volgen is 😂 

 

Het nieuwe jaar start ik dan ook met frisse energie maar ook voel ik nog de vele meters van 2020 in mn lijf. Bovenaan mijn to-do lijstje staat: FOCUS! Want hoe leuk het ook is om zoveel verschillende dingen te maken, je wordt er pas echt goed in als je iets gewoon heel vaak doet. Dan krijg je het echt in je vingers, en hoor je bij wijze al aan het geluid van de kneder of mixer of iets goed is. Dat betekent voor 2021 nieuwe keuzes: ik start met een deels ''vast'' assortiment. Elke week een zaden/pitten spelt brood, en om de week volkoren- of haverbrood. Verder om de week een ander stokbrood en veel meer focus op die lekkere hartige, zoete en ''anders dan anderen'' brood. Voor de fijnproever, de Frank-o-fiel, de levensgenieter, de buurman of gewoon omdat het zó lekker is. Ik geniet al van het onderstaande lijstje en dan moet de week nog beginnen. Ok, daar gaan we dan:

 

Noors Spelt zaden/pitten 🥪 4,45

-een stevig speltbroodje, vol zaden en pitten. Gebakken in een bus, dus makkelijk te verdelen. Vanaf nu elke week in het assortiment. Gemaakt 

met biologisch spelt van de Commandeursmolen-

 

Volkoren 🍞 3,75

-een heerlijk volkoren brood met een kookstuk van tarwe voor meer smaak en langere houdbaarheid. Vanaf nu om de week in het assortiment!-

 

Salie walnoot wit 4,95

-een luchtige witte bol gevuld met geroosterde walnootstukjes en salie. Lekker met een lik roomboter of een lichte Franse kaas zoals brie-

 

Focaccia rozemarijn / zeezout 4,95 

-een luchtige focaccia met rozemarijn en zeezout, heerlijk bij een soepje-

 

Aardappel knoflook brood 🥔 4,95

-de geroosterde aardappel zorgt voor een zacht kruim, de knoflook geeft het brood een subtiele knoflooksmaak. Lekker met vleeswaren!

Brood iets ouder? Maak er bruschetta mee!-

 

Wit stokbrood 🥖 2,95

-even in gedachten terug naar Frankrijk met dit luchtige Franse stokbrood. Vanaf nu om de week in het assortiment!-

 

Tarte mitron 🥧 9,95

-ik kreeg een hoop leuke reacties op de kerst Tarte Mitron.. dus in de repeater: Tarte Mitron met bosbessen! Tip: warm voor je van je taartje geniet hem even door op 180 graden voor 6 a 8 minuten-.

 

Macarons 5,95

-een doosje met 5 smaken: Cappuccino, Framboos, Limoen en Pepermunt- deze zijn gemaakt zonder kleurstoffen.

 

Noten Granola met rozijnen 6,50

-een terugkerend item bij Ella Bakt: noten granola. Bestel je favoriet op tijd :)

 

Wil je bestellen? Klik dan hier. Heb je tips voor me voor het komende jaar? Dan hou ik me uiteraard aanbevolen! 

 

groetjes,

Ella