Inspiratie!

Waar ik mijn inspiratie vandaan haal, vroeg iemand me pas. Een mooie vraag met een oneindig antwoord.. Inspiratie is echt overal te vinden! Online kijk ik graag op instagram en pinterest, ik bezoek graag collega-bakkers en natuurlijk hebben mooie trips naar Parijs en andere steden me heel veel inspiratie gegeven. Ook neemt mijn lieve vriendin @kaylovesvintage van overal en nergens lekkere broden, koekjes en ander lekkers mee! Soms komen klanten of stagiaires met ideeën voor een lekker brood of taartje.

 

Maar hoe zet je dan een idee om in een verkoopbaar product? Oefenen, oefenen, oefenen. Na 5 jaar weet ik gelukkig snel of een idee uitvoerbaar is of niet. Daar heb je gewoon wat ervaring voor nodig :) Eerst testen we dan een nieuw product zelf en na het proeven mag het na goedkeuring de winkel in. Op dit moment ben ik nog bezig met de uitvoering van een aantal ideeën voor bladerdeeg producten, ga ik smaak toevoegen aan de heerlijke brownies die we deze week bakken en ben ik samen met een klant bezig de ultieme cantuccini te bakken. Maar.. terug naar de orde van de dag. Hier komt het superlekkere assortiment van deze week:

 

Puur speltbrood 🥪 3,95

-een heerlijk bruin spelt-desembrood, gemaakt met biologische spelt van de Commandeursmolen, en huisgemaakt speltdesem- 

 

Volkorenbrood  🍞 3,95 

-een mooi desem 100% volkorenbrood, stevig en stoer brood-

 

Franse bol 🇫🇷 3,95

-een mooie witte desembol, handgemaakt met Franse bloem-

 

Notenbroodje 🌰 4,95

-een kleine bol boordevol geroosterde noten, heerlijk met roomboter of een frans kaasje-

 

Tomatenbrood 🍅 4,95

-een wit tarwe tomatenbrood met oude kaas en nigella zaadjes, mjam!-

 

Pizella kaas 🧀 / uien 🧅 8,95

-een lange pizella met uien, jonge kaas en naar keuze wel of geen spekjes-

 

Meergranen Meerzaden stokbrood 3,60

-boordevol zaadjes en pitjes, erin en erop-

 

Noten granola naturel 5,75 per 200 gr.

-lekker bij een kommetje yoghurt of kwark met vers fruit!-

 

Brownies 1,95 per stuk

-een huisgemaakte brownie met Callebaut chocolade-

 
Mocht je willen bestellen klik dan hier

 

Zie ik je vrijdag?

Veel inspiratie toegewenst deze week!

 

groetjes,

Ella