Wat bakt Ella aanstaand weekend?

Elke week schrijf ik een blog, waarin mijn bakbelevenissen aan het woord komen én ik meer info geef over de broden die ik ga bakken. Wil je de blog meelezen? Klik dan hier.

Als hier nog assortiment staat, betekent het dat het nog op voorraad is. Je kunt dan nog gewoon voor beide dagen bestellen. 


Assortiment vrijdag 31 januari


Speltbruin met zonnebloempitten 3,60

-een 100% speltbruin met huisgemaakt desem boordevol zonnebloempotjes erin en erop-

 

Donker Meergranen Desem met zaden en pitten 3,75

-een lekker bruinbrood gevuld met zaden en pitten en wat moutpoeder

voor kleur en smaak-

 

Rozijnen, krenten, noten en gemberbroodje 6,50

-1 van mijn favorieten! Een lekker gevuld brood met in rum geweekte vruchten- (bevat ei)

 

Ciabatta zongedroogde tomaten en zwarte oijven 3,75

-een lekker luchtige ciabatta met zoete zongedroogde tomaten en stukjes olijven-

 

Ciabatta naturel 3,45

-lekker en luchtig ciabatta broodje met Franse T65 bloem-

 

Scones 1,35 per stuk

-heerlijke scones gemaakt met roomboter- 

 

Broodje met banketbakkersroom en chocolade 1,95

-een luchtig broodje met een mooie topping van échte banketbakkersroom gevuld met pure chocolade van Callebaut-

 

Paderborn 3,50

-een klein Duits roggebroodje met de kruidenmix: koriander, kummel, komijn en anijs. Mij mag je ervoor wakker maken ;)

 


Assortiment 1 februari


Donker Meergranen Desem met zaden en pitten 3,75

-een lekker bruinbrood gevuld met zaden en pitten en wat moutpoeder

voor kleur en smaak-

 

Rozijnen, krenten, noten en gemberbroodje 6,50

-1 van mijn favorieten! Een lekker gevuld brood met in rum geweekte vruchten- (bevat ei)

 

Ciabatta zongedroogde tomaten en zwarte oijven 3,75

-een lekker luchtige ciabatta met zoete zongedroogde tomaten en stukjes olijven-

 

Ciabatta naturel 3,45

-lekker en luchtig ciabatta broodje met Franse T65 bloem-

 

Scones 1,35 per stuk

-heerlijke scones gemaakt met roomboter- 

 

Broodje met banketbakkersroom en chocolade 1,95

-een luchtig broodje met een mooie topping van échte banketbakkersroom gevuld met pure chocolade van Callebaut-

 

Paderborn 3,50

-een klein Duits roggebroodje met de kruidemixn: koriander, kummel, komijn en anijs. Mij mag je ervoor wakker maken ;)

 



Als extra testen we deze week een volkoren desembrood en op zaterdag een luchtig wit brood met zwarte en naturel sesamzaadjes all-over.  Mocht je hiervan mee willen genieten, geef dat dan aan in het opmerkingenveld. Uitlevering gaat op volgorde van bestelling en op=op ;)



Wil je bestellen? Vul dan onderstaand formulier in. Je krijgt dan een aparte mail met de bevestiging van jouw bestelling. Je kunt op de aangegeven tijd je bestelling ophalen aan de Nassaustraat 7 in Boskoop. Voor alle baksels geldt: op=op. Zodra iets is uitverkocht haal ik het uit onderstaande bestellijst dus kun je helaas dat product niet meer bestellen. Als er staat bv. alleen vrijdag dat kun je dat ook echt alleen ook voor die dag bestellen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Op alle bestellingen zijn de Algemene Voorwaarden van Ella Bakt van toepassing, je vind ze hier.