Wat bakt Ella op as. vrijdag 17 september?


Haverbrood bruin desem┬á3,95 ­čŹ×

Noorse spelt (bruin desem met zaden en pitten) 4,45 -uitverkocht-

Tomatenbrood met nigellazaadjes en oude kaas 4,95

Walnoot/cranberry bruin desembrood groot 4,95

Walnoot/cranberry bruin desembrood klein 3,50

Meergranen meerzaden stokbrood 3,60

Boterkoek speculaas 7,95

Chocolate chip cookies, per 5 st 3,95

Broodje serranoham en oude kaas 1,95

Pizzabol 1,95

Gries voor uitrol 3 pizza's 0,50

Notengranola 5,95

 

Wil je meer weten over wat ik verder deze week nog maak? Om daarover geïnformeerd te worden, schrijf je dan hier in voor de vrije verkoop app.

 

Klik eventueel op onderstaande foto om een grotere afbeelding te zien. Alle foto's staan in volgorde van de producten.


Al mijn producten worden met pure ingredi├źnten gemaakt, zonder verbetermiddelen of toevoegingen. Daarom heeft mijn brood wat speciale aandacht ÔŁĄ´ŞĆ van jou nodig; kijk op deze pagina hoe je dat doet.


Wil je in onderstaand formulier een groter aantal dan maximaal aangegeven? Geef dat dan aan in het opmerkingenveld. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Elke week schrijf ik een blog, waarin mijn bakbelevenissen aan het woord komen ├ęn ik meer info geef over de broden die ik ga bakken. Wil je de blog meelezen? Klik dan hier.┬áMijn broden en patisserie bevatten allergenen zoals lactose en gluten. Wil je specifiek weten welke allergenen er in een product zitten of kan ik je een ingredientenlijst sturen? Stuur me even een berichtje dan geef ik je deze informatie.


Op alle bestellingen zijn de Algemene Voorwaarden van Ella Bakt van toepassing. Je vindt ze hier.