Bestellen?

Wat is het Assortiment?

Op woensdag publiceer ik op facebook en via de nieuwsbrief wat ik ga bakken in het aanstaande weekend. Heb je je nog niet ingeschreven op de nieuwsbrief? Doe dit dan via de contactpagina. Of like mijn facebook pagina onder Ella Bakt. 

 

 

App-je met assortiment?
Als je je aanmeld via whatsapp krijg je op donderdag-ochtend kort een reminder met daarin alleen de verschillende broden die die week in het assortiment zijn. 

Wil je hiervan gebruik maken maak dan in je telefoon een contact Ella Bakt aan met het nummer 06-45338437 en stuur mij een app met je naam en dat je graag een app wilt ontvangen. Dan voeg ik je toe aan mijn verzendlijst. Wil je er weer af? Geen probleem; nog een app om af te melden en ik haal je weer van de verzendlijst af.

 

Wanneer bestellen? 

Graag ontvang ik je bestelling voor zaterdag uiterlijk donderdagmiddag 12:00. Je kunt bestellen via de pagina assortiment as.  zaterdag; klik hier om er naar toe te gaan.

 

Omdat ik werk met verse desem moet ik deze op tijd klaarmaken zodat het een nacht smaak kan ontwikkelen. Vandaar dat ik alleen bestellingen kan verwerken die donderdag voor 12:00 binnen zijn. 

 

 

Ophalen

Als je besteld hebt kan het brood op zaterdag in de winkel aan de Nassaustraat 7 tussen 11:00 en 13:00 ophalen.  Hier kun je contant of met pin betalen. 

 

Neem je je eigen tas mee? 

  

Let op: mijn broden zijn niet gesneden. Zorg dus voor een goed broodmes. 

 

Het gewicht van een brood is aangegeven in grammen. Dit gewicht is het deeggewicht voordat het brood gebakken wordt. Dat betekend dat het eindproduct een ander gewicht kan hebben, vanwege het verdampen van water in de oven.

 

Allergie waarschuwing; mijn broden bevatten gluten en kunnen sporen bevatten van melk, noten, pinda's, vis, schaaldieren, weekdieren, selderij, mosterd, zaden, sulfiet en ei.