03. juli 2021
En dan is alweer de laatste bakweek voor de zomer aangebroken. Afgelopen jaar was het weer een rollercoaster van jewelste.. nu tijd om alles even tot rust te laten komen tijdens een heerlijke vakantie op de Veluwe. Het bruist alweer in mijn hoofd van plannetjes voor het nieuwe seizoen, maar die mogen nog even terug in de kast tot het zover is. Deze week een lekker 's zomers assortiment, hopelijk doet het zonnetje eind van de week ook weer mee en genieten we komend weekend weer in tuin, terras...
26. juni 2021
Er zijn in de afgelopen tijd een aantal mensen geweest die vroegen hoe het nou werkt bij Ella Bakt en hoe mijn bakkerij er van binnen uit ziet. Vanwege de regels moet ik voorlopig nog even aan de deur uitleveren maar er is een oplossing gevonden! Ik ga een promofilmpje maken die meer laat zien over het reilen en zeilen achter de schermen bij Ella Bakt. Ben jij vaste klant bij mij en heb je vrijdagmiddag 2 juli tussen 1500 en 1600 even tijd? Ik zoek nog klanten die in het kort wat vragen willen...
19. juni 2021
De afgelopen week was echt een crazy house... Nu zit ik op zaterdagochtend achter mn computer en ben trots. We hebben ons er weer doorheen geslagen; van de ene crisis naar de andere. Oplopende temperaturen en toch nog vrijdag uitgeleverd. Het geeft me zo'n intens fijn gevoel dat de meeste klanten waar de bestelling vorige week niet goed doorgekomen was het niet een heel groot probleem vonden. Afgelopen vrijdag ondanks tegenslagen, waarmee ik jullie niet zal vermoeien, toch de eindstreep...
11. juni 2021
5 jaar geleden was het best vooruitstrevend; bakken op bestelling! Inmiddels zie ik het steeds vaker om me heen, kleine bakkers die speciaal voor hun klanten bakken op bestelling. Mijn doel is altijd; zo lekker en vers mogelijk op het bord van mijn klant! Als jullie dan langskomen vanaf 16:00 op vrijdagmiddag levert dat een grote smile op; daar doe ik het voor!! In de afgelopen week heb ik wat kleine aanpassingen gedaan in de communicatie (vooral korter), het assortiment (nog beter op het...
07. juni 2021
Geniet jij ook zo van het zonnetje? Ondanks de warmte vorige week in de bakkerij is het zo fijn om de meesten van jullie weer met een glimlach te zien aan het ''broodloket''! Ik had even een rustig weekend ingepland, want ook dit bakkertje wilde even genieten van de ☀️! Daarom staat het assortiment ietsje later op de site dan je misschien gewend bent. We gaan er weer vol tegenaan deze week! En weer door... desems doorstarten, website in orde maken, nieuwsbrief uitsturen, planning maken,...
30. mei 2021
Het is alweer bijna die ene dag in het jaar waarbij alle vaders in het zonnetje ☀️staan! Dit jaar ga ik bij Ella Bakt daar ook mooie producten voor maken. Ik ga een actie doen samen met de Boskoopse Kaas & Zo en Leo's drankenhuis. Een mooi kado pakket voor vaders die van lekker eten én een speciaal biertje houden ❤️. Een mooie grote fles Kasteelbier, samen met een mooie zachte Chimay abdijkaas en het bierbrood. Een práchtige combinatie. De liefhebber van mooie en pure producten...
23. mei 2021
Soms is het best lastig als je zo vaak wisselt van assortiment een goed productoverzicht neer te zetten. Oeps! Vorige week vergat ik de categorie ''hartig'' en merkte ik hoezeer jullie dat waarderen! Deze week maar liefst 3 hartige producten in de verkoop; focaccia met spinazie, Kalamata olijven en feta, het oude Goudse kaas met spekjes en de nieuwe pastei met zoete aardappel en pompoen. Naast het bakken van taartjes, koeken en brood vind ik koken ook heel leuk. Dus mogen deze pasteien nu ook...
16. mei 2021
Een aantal jaren geleden maakte ik kennis met het rijsmiddel desem. Wat een wonder van moeder natuur! Je mengt wat meel en bloem met het desem en na een uur of wat kun je er de lekkerste broden mee bakken. Sommige mensen maken er ook andere dingen mee, zoals wafels, pannenkoeken of taarten, maar ik hou het voorlopig even bij brood. Na het bakken hou ik altijd een klein restje over; dat gaat de koeling in. De week erna kweek ik het desem weer op (dat begint op zondagavond) en ga ik er op...
10. mei 2021
Waar ik mijn inspiratie vandaan haal, vroeg iemand me pas. Een mooie vraag met een oneindig antwoord.. Inspiratie is echt overal te vinden! Online kijk ik graag op instagram en pinterest, ik bezoek graag collega-bakkers en natuurlijk hebben mooie trips naar Parijs en andere steden me heel veel inspiratie gegeven. Ook neemt mijn lieve vriendin @kaylovesvintage van overal en nergens lekkere broden, koekjes en ander lekkers mee! Soms komen klanten of stagiaires met ideeën voor een lekker brood of...
17. april 2021
In mijn vorige werk als accountmanager werkte ik vaak met USP's; wat maakte mijn aanbod uniek voor de klant: wat was mijn Unique Selling Point? Inmiddels heb ik er al ruim 5 jaar als bakker opzitten en heb ik ook veel geleerd over de bakkerijwereld. Hoe onderscheid de ene bakker zich van de andere bakker? Met specialiteiten, een huisgemaakte koek of een mooi taartje of gewoon heel mooi en lekker brood? Of met die aardige winkeldame, de goede service en echt aandacht voor je klant en product....

Meer weergeven