Mijn streven is om zo weinig mogelijk afval te produceren en dat betekend: geen overschot aan producten weggooien! Ik werk op bestelling en heb altijd een kleine ''vrije verkoop'' op mijn toonbank waar klanten uit kunnen kiezen. Mocht het op de verkoopdag niet verkocht worden dat vries ik het brood direct in. Mijn bedoeling is, omdat ik streef naar ''no waste'' , dit vriezer assortiment 1x per maand te gaan verkopen tegen 25% korting. Zo kun jij je vriezer bijvullen met puur brood en heb ik weer ruimte in mijn vriezer. Everybody happy!

 

Hieronder tref je het diepvries assortiment aan voor de verkoopdag op vrijdag 20 november. Je kunt dit bestellen en tijdens de verkoopdag tussen 15:30 en 18:00 ophalen. Eventueel kun je hier voor vrijdag nog iets bijbestellen. Helaas moet je dan even 2x je gegevens invullen. 

 

Voor het diepvries assortiment geldt: op=op. Ik probeer het product uit de lijst te halen als een product uitverkocht is, maar dit kan net gebeuren als ik niet achter mijn computerscherm zit. Daar vraag ik dan je begrip voor. Uiteraard krijg je het brood ongesneden en bevroren mee. Neem je eventueel een diepvriestas mee?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.