Je eigen (micro)bakkerij starten? Meld je nu aan voor een stage @Ellabakt!

Ben jij van plan je eigen (micro)bakkerij te starten en zoek je een ervaringsplek waar je veel kunt leren over hoe je een (micro)bakkerij runt, hoe je je producten produceert en verkoopt? Ben je op zoek naar hoe je dat kunt organiseren, hoe je snelheid kunt maken in je productie en hoe je een goede basis legt voor jouw bakkerij? Naast uiteraard een uitgebreide scholing op het gebied van (desem)brood komen al deze aspecten bij een stage @ellabakt aan bod. Heb je interesse? Neem dan contact op met Ella en meld je aan voor een #stage.

 

Samen maken we een opleidingsplan, afgestemd op jouw specifieke behoefte, zodat we na 3 maanden je stage succesvol afronden. 

In ruil voor mijn kennis en kunde, help jij me in de bakkerij met het produceren van smaakvol, verrassend en heerlijk (desem)brood!

 

Wie zoek ik?

 -een carrière switcher die praktijkervaring op wil doen na de opleiding #boulangerie (bv. 

van #bakeryinstitute of andere #bakkersopleiding);

-wil jij een (micro)bakkerij starten maar wil jij leren hoe je dat kunt doen?

- 16-24 uur beschikbaar voor minimaal 3 maanden

- iemand die serieuze ambities heeft in het (brood)bakkersvak;

- iemand die secuur werkt;

- leergierig is;

- iemand die over eigen vervoer beschikt.

 

Wat verwacht ik van je?

Afhankelijk van je ervaring stellen we samen een op maat gemaakt plan op om jou de fijne kneepjes van het ondernemen in een (micro)bakkerij te leren! Naast 16-24 uur in de bakkerij @ellabakt ben je ook bezig met het opstarten van je eigen onderneming en ondersteun ik je daarbij met verschillende opdrachten en uitdagingen. We kijken uitgebreid naar jouw wensen en zorgen dat deze aan bod komen in jouw stageperiode @ellabakt.

 

Wat mag je van mij verwachten?

We maken heldere en duidelijke afspraken en een opleidingsplan. Ik begeleid je stap voor stap richting jouw eigen (micro)bakkerij en zal je zoveel mogelijk tips geven over keuzes voor je assortiment, productie, planning, financiën, een ondernemingsplan, communicatie, marketing en het bouwen aan je bedrijf. Uiteraard kun je gebruik maken van mijn netwerk met bakcollega's, inkoop van bakkerijproducten en waar je nog meer inspiratie kunt vinden.

 

Op het lijf geschreven?

Stuur dan je motivatie in een email naar info@ellabakt.nl ovv Stageplaats Ella Bakt. Dan neem ik contact met je op!