Heb je een product gekocht bij Ella Bakt wat je graag op wilt warmen? Lees dan hieronder hoe je dat het beste kunt doen:

 

Desembrood

Ik maak puur brood zonder verbetermiddelen. Soms gebruik ik enkelvoudige grondstoffen om een brood te verbeteren zoals olijfolie, roomboter of melk. Vaak gebruik ik een kookstuk wat zorgt voor langere houdbaarheid en smaak. Het betekend wel dat mijn broden binnen 1 a 2 dagen gegeten moeten worden. Het kan dan droger aanvoelen na aansnijden. Kies ervoor om als je het brood later wilt eten het brood even oppiept zoals onderstaand en geef bij je bestelling aan ''verpak in plastic''. 

 

Omdat ik puur brood maak zonder toevoegingen kun je mijn brood het beste direct invriezen na aankoop, of de dag na aankoop (of na ontdooien) even oppiepen in een hete oven. Hoe doe je dat? Even het brood natmaken, in een voorverwarmde oven van 220* graden plaatsen voor ongeveer 4 a 5 minuten (stokbrood) of 7 a 8 minuten (desembrood). Dan smaakt je broodje weer krakend vers! Oud brood over? Maak er croutons, wentelteefjes, tosti's, toast of broodpudding van.. heerlijk!

 

Pizella's

Een lekkere pizella gekocht en je wilt hem weer even doorwarmen? Doe de pizella even op 220* graden 4 a 5 minuten in de oven. Eet smakelijk!

 

Worstenbroodjes

Altijd goed om even de worstenbroodjes nog op te warmen voor je ze gaat eten; dan smaken ze extra lekker. Verpak het liefst de worstenbroodjes in aluminium folie en warm nog circa 7 a 8 minuten op op 180* graden. Geniet ervan!

 

Saucijzenbroodjes

Lekker om deze even op te piepen! Verwarm de broodjes nog circa 10 minuten op 180 graden. Enjoy!

 

*p.s. oventijden gaan uit van een voorverwarmde oven.