Hieronder vind je een lijst met veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via de contactpagina.

Wanneer bak je weer mijn favoriete brood of taart?

Ik bak elke week een wisselend assortiment. Heb jij een voorkeur voor een brood of een taart die jij lekker vindt? Geef het dan door aan Ella, dan plan ik het in in de komende weken.

 

Bak je ook lactosevrij, glutenvrij of allergeen vrij?

Allergeenvrij bakken is wat mij betreft echt een vak apart. Helaas beheers ik deze technieken niet, dus kan ik niet allergeenvrij voor je bakken.

 

Bak je ook mijn favoriete taart of brood voor mijn feestje?

Helaas heb ik vanwege de drukte te weinig tijd om voor jou privé een specifiek product te maken. Omdat ik elke week een ander assortiment maak, kun je wellicht wat invriezen? Of wellicht een keuze maken uit hetgeen wat er die week gebakken wordt?

 

Kan ik ook pinnen in de winkel?

Jazeker, ik heb een pinapparaat.

 

Ojee, ik ben te laat met bestellen; kan het nog?

Zodra een product uitverkocht is, haal ik het van de website. Je kunt als het er nog op staat dus nog bestellen! 

 

Kun je mijn brood snijden?

Het brood blijft langer vers  (het droogt minder uit) als je het zelf snijdt. Ook heb ik geen plek voor een snijmachine, dus je zult zelf je brood moeten snijden. Lekker dik, of juist heel dun.. aan jou de keus!

 

Kan ik jouw brood afbakken?

Omdat ik puur brood maak zonder toevoegingen kun je mijn brood het beste direct invriezen na aankoop, of de dag na aankoop (of na ontdooien) even oppiepen in een hete oven. Hoe doe je dat? Even het brood natmaken, in een voorverwarmde oven van 220 graden plaatsen voor ongeveer 5 a 6 minuten. Dan smaakt je broodje weer krakend vers! Oud brood over? Maak er croutons, wentelteefjes, tosti's, toast of broodpudding van.. heerlijk!

 

Ik wil graag weten welke ingrediënten er in een bepaald onderdeel uit het assortiment zitten?

Stuur me even een appje of mailtje, dan krijg je de ingredientenlijst toegezonden. Of vraag het in de winkel ;)

 

 

Heb je nog een andere vraag voor Ella? Stuur even een berichtje, dan antwoord ik zo snel mogelijk!