Workshops en data

Wil jij thuis lekker aan de slag om zelf brood te gaan bakken? Dan ben je bij Ella Bakt aan het goede adres om meer te leren over brood bakken. Tijdens een workshop leer je bij mij alles over ingrediënten, het mengen, kneden, rijzen, vormen en bakken van brood! We bakken in de winkeloven op een ovensteen en ik leer je hoe je dit thuis in je eigen oven ook kunt doen. 

 

We gaan gelijk met de handjes in het deeg en maken brood van de allerbeste meelsoorten en zonder broodverbeteraars. Je krijgt een lekkere lunch en je neemt aan het eind van de workshop een hoop nieuwe kennis, tips en trucs en een tas vol lekker brood mee naar huis! De recepten en handige tips krijg je in een handig naslagwerk per email toegestuurd.

 

 

Alle workshops worden gegeven in kleine groepjes (4-6 personen) zodat er voor iedereen voldoende aandacht is. 

 

Alle workshops zijn inclusief:

 

  • Koffie/thee
  • Gratis en dichtbij parkeren
  • Alle recepten en een kort naslagwerk
  • Kleine lunch
  • Je zelfgebakken brood
  • bij de desemworkshop: je eigen desemstarter!

 

Op dit moment ben ik zelf druk met mijn patissier opleiding, maar in het najaar van 2019 worden de basis workshops verder uitgebreid met verschillende andere workshops (stokbrood, focaccia, spelt, feeststol, pizza, zoete broodjes, brood vormen en desem voor gevorderden). Wil je hiervan op de hoogte blijven schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief voor workshops. 

 

Heb jij een andere wens dan de onderstaande workshopagenda en minimaal 4 personen om een workshop te komen volgen? Neem dan contact op dan kijken we samen of we voor jou een workshop op maat kunnen samenstellen.