1 daagse Workshop Basis Desembrood op 3 maart

We gaan weer samen bakken! Op 3 maart as. organiseer ik een workshop basis desembrood bakken. Tijdens deze workshop maken we met maximaal 6 deelnemers een bruin desembrood en begeleid ik je in het hele proces van kneden, rijzen, vormen en bakken. We maken puur brood van de allerbeste kwaliteit meel, zonder conserveringsmiddelen of broodverbeteraars. Je gaat naar huis met versgebakken brood en je krijgt een desem mee om thuis door te starten. De workshop duurt circa 5,5 uur en is inclusief koffie/thee en een kleine lunch.

 

Waar is het?

De workshop wordt in mijn bakkerij gegeven in Boskoop, middenin het Groene Hart tussen Gouda en Alphen aan den Rijn. Boskoop ligt op ongeveer een half uur rijden van Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. Je kunt bij mij gratis voor de deur parkeren. Het adres: Nassaustraat 7 in Boskoop.

Het aantal cursisten is minimaal 3 en maximaal 6. Er wordt deels met de hand gekneed en deels met de machine. 

 

Leerdoelen

Mijn 4 leerdoelen voor deze workshop zijn;

 

-informatie geven over ingrediënten, hulpmiddelen, decoreren en het afbakken van brood

-hoe met ''eenvoudige'' keukenmiddelen een goed brood te bakken:

-technieken aanleren om te mengen, kneden, laten rijzen, opmaken en afbakken van brood.

-het opstarten en onderhouden van je eigen desemcultuur.

 

Na de workshop ontvang je een naslagwerk waarin alles nog eens uitgelegd staat.

 

Opgeven

Als je je wilt opgeven, vul dan hier je gegevens. De aanmeldingen worden in behandeling genomen op volgorde van binnenkomst. Daarna ontvang je van mij een bevestiging met betaalgegevens. Ik verzoek je vriendelijk uiterlijk 1 week na inschrijving te betalen, het liefst via een tikkie. 

 

Kosten

De kosten voor de workshop zijn 79,50 euro incl. BTW. Een kopje koffie of thee en een eenvoudige lunch is bij de workshop inbegrepen. Daarnaast neem je natuurlijk je heerlijke zelfgebakken brood mee naar huis! Neem je zelf een tas, schort en schrijfgerei mee?

 

Algemene voorwaarden

Voor inschrijving op deze workshop zijn de algemene voorwaarden van Ella Bakt van toepassing. Deze algemene voorwaarden voor workshops vind je op de contactpagina van Ella bakt: klik hier.