2-daagse Workshop Stokbroden, Hartige en Zoete broden 4 maart (avond) en 5 maart

We gaan weer samen bakken! Op 4 maart (avond) en 5 maart as. organiseer ik een workshop Stokbroden, Hartige en Zoete degen. Tijdens deze workshop maken we met maximaal 6 deelnemers verschillende broden en begeleid ik je in het hele proces van kneden, rijzen, vormen en bakken.

De broden die we gaan maken zijn:

 

  • wit stokbrood
  • meergranen meerzaden stokbrood
  • zoete focaccia
  • hartige focaccia
  • kaas/uienbrood

 

We maken langgerezen brood van de allerbeste kwaliteit meel, zonder conserveringsmiddelen of broodverbeteraars. Je gaat naar huis met versgebakken broden om heerlijk van te genieten. De workshop bestaat uit een avondgedeelte op 4 maart (van 19:30 tot 21:30) en een hele dag  op 5 maart (van 09:30 tot 16:00). Ik ga er vanuit dat de deelnemers al enige kennis over desem bezitten, aangezien we geen tijd hebben om dit in detail te behandelen. Wil je meer weten over het gebruik van desem, volg dan eerst de workshop desembrood.

 

Waar is het?

De workshop wordt in mijn bakkerij gegeven in Boskoop, middenin het Groene Hart tussen Gouda en Alphen aan den Rijn. Boskoop ligt op ongeveer een half uur rijden van Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. Je kunt bij mij gratis voor de deur parkeren. Het adres: Nassaustraat 7 in Boskoop.

Het aantal cursisten is minimaal 3 en maximaal 6. Er wordt gekneed met de machine. 

 

Leerdoelen

Mijn 4 leerdoelen voor deze workshop zijn;

 

-informatie geven over ingrediënten, hulpmiddelen, decoreren en het afbakken van brood

-technieken aanleren om te mengen, kneden (met de kneder), laten rijzen, opmaken en afbakken van brood.

-het aanleren van diverse technieken voor het vormen van stokbroden, focaccia en een gevuld brood.

 

Na de workshop ontvang je een naslagwerk waarin alles nog eens uitgelegd staat.

 

Opgeven

Als je je wilt opgeven, klik dan hier. De aanmeldingen worden in behandeling genomen op volgorde van binnenkomst. Daarna ontvang je van mij een bevestiging met betaalgegevens. Ik verzoek je vriendelijk uiterlijk 1 week na inschrijving te betalen, het liefst via een tikkie. 

 

Kosten

De kosten voor de workshop zijn 99,50 euro incl. BTW. Een kopje koffie of thee en een eenvoudige lunch is bij de workshop inbegrepen. Daarnaast neem je natuurlijk je heerlijke zelfgebakken brood mee naar huis! Neem je zelf een tas, schort en schrijfgerei mee?

 

Algemene voorwaarden

Voor inschrijving op deze workshop zijn de algemene voorwaarden van Ella Bakt van toepassing. Deze algemene voorwaarden voor workshops vind je op de contactpagina van Ella bakt: klik hier.