Sint in 't land

Alweer een week geleden kwam Sint's boot voorbij Ella Bakt gevaren want hij had een klusje te klaren. Hij legde zijn stoomboot aan vlakbij de kapotte brug en zijn pieten kwamen overeind: ''vlug, vlug vlug!'' Ze verwenden de kindertjes met hun vrolijke snoepgoed en zij kregen een brede glimlach op hun toet :) De Sint reed naar het raadhuis en daar zong iedereen voor hem met een blij gemoed: hij is weer in Boskoop, dat doet iedereen goed.

 

Nu is de Sint bijna echt jarig zoals jullie weten en dat heeft ook Ella Bakt in haar bestellingen gemeten. Ze bakte erop los de afgelopen tijd en heeft heel wat uurtjes aan het Sint thema gewijd. Lekker hartig, zoet en genieten, dat was de wens van de Sint en zijn pieten.  Daarom belde ze de kaaswinkel, en vroeg om een mooie kaasfondue en warempel: die is er nu!

 

Anneke kocht een mooie Mont d'or die je kunt smelten in de oven, wat lekker brood en groente erbij en je hebt getover! Zo heerlijk die kaas van Alexanderhoeve met Ella's brood; Sint neemt er zeker een paar mee in zijn boot! Hieronder tref je het assortiment voor de komende weken: het kostte Ella Bakt wel wat hoofdbreken. 

vrijdag 29/zaterdag 30 november

 

 

Speltbruin

Meergranen Meerzaden stokbrood

Ciabatta Jalapeno en Cheddar

Franse Boule

Saucijzenbroodjes

Speculaasgranola

Speculaas cheesecake

 

bestellen kan vanaf nu

 

extra opening:

donderdag 5 december 16:30-18:00

 

Wit stokbrood

Focaccia tomaat/rode ui/rozemarijn

Pizella Kaas/ui/spek

Speculaas cheesecake

Gevuld speculaas

Speculaasgranola

 

 

bestellen kan vanaf 1 december, of op het formulier in de winkel

zaterdag 7 december

 

 

Tomatenbrood oude kaas/nigellazaadjes

Zaden/pitten speltbruin

Roggestokbrood

Gevuld speculaas

Speculaasgranola

 

 

 

bestellen kan vanaf 1 december, of op het formulier in de winkel

 


Voor ieder wat wils op de planken was mijn wens: wel heerlijk voor de inwendige mens. Een 'n lekker kaasje erbij voor een heerlijk avondje genieten, dat krijgt de goedkeuring van de Sint en zijn pieten!

Zie ik je vrijdag of zaterdag of daarna? Klik hier om te bestellen en daar voor de fondue dan kun je je verheugen op een lekker menu!

 

groetjes,

Ella

 

p.s. het Mont d'or kaasje kost 11,95 bij Alexanderhoeve en ook daarvoor geldt: op=op.