Heerlijk avondje!

Wanneer vier jij het heerlijk avondje? Ik maakte een poll op instagram en het bleek dat de meeste mensen het op 5 december vieren. Gezellig hoor: lekker met elkaar eten, wachten op de cadeau's en de verraste gezichten: wat zou de Sint dit jaar weer brengen? Om het je makkelijk te maken bij het avondeten stelde ik een assortiment samen wat goed gaat bij wat soep of salade. Een lekker stokbroodje, focaccia met tomaat, olijf, rozemarijn en rode ui, 2 soorten kaas/ui pizella's (met en zonder spek) en voor bij de koffie: gevuld speculaas. De volgende ochtend snel naar je werk? Neem een lekkere speculaasgranola mee. Het zijn knapperige noten, havervlokken, zaden en pitten en mini speculaasjes met een knisperend laagje omdat ze gebakken worden in honing, suiker en boter. De meeste mensen eten ze met een bakje yoghurt (en ikzelf doe er vaak nog wat fruit bij). 

 

Vrijdag ben ik even dicht maar zaterdag is ie er weer: het tomatenbrood met oude kaas en Nigella zaadjes. Vergezeld door zaden/pitten speltbruin en het nieuwe witte stokbroodje met een vleugje rogge voor een stoere smaak. Ook dan is er nog gevuld speculaas en speculaasgranola. Er zijn nog een paar heerlijke Mont d'or kaasjes bij Alexanderhoeve: slim om even bij Anneke te bestellen als jij daar op Sinterklaasavond of het weekend van wilt genieten. Weten hoe? Ga dan naar mijn speciale uitleg: klik hier

 

Daarna gaan we weer naar de kerstdagen toewerken! Eerlijk gezegd ben ik rijkelijk laat met het bedenken en testbakken voor de kerst ;) het was een beetje druk de afgelopen weken. Het zal dus een eenvoudig en lekker assortiment worden wat we op kerstavond gaan uitleveren. Binnenkort daarover meer!

 

Heb je zin gekregen om iets te bestellen? Klik dan hier voor de bestelpagina. 

 

Gezellig als je langskomt op donderdag en/of zaterdag!


Hartelijke groet,

Ella