Rollercoaster

Een paar weken geleden ging de deur van Ella Bakt even op slot voor allerlei leuke (persoonlijke) redenen; vakantie, vrije tijd en klustijd. Als ik nu terugkijk op deze periode was het een rollercoaster met hoge toppen en diepe dalen. Hoge toppen vanwege de geweldige vakantie, tijd voor mijn gezin en een geslaagde tuinklus. Diepe dalen vanwege een inbraak en het corona virus. Die laatste verstoort bij iedereen de dagelijkse gang van zaken, ook bij Ella Bakt. Vanwege alle huidige toestanden rondom het Corona virus heb ik besloten de komende 2 weken dicht te blijven om in het weekend van 3 en 4 april weer te openen (mits dat op een veilige en verantwoorde manier kan).

 

Ik zal je zeggen, lieve lezer, dat was geen makkelijke beslissing. De komende 2 weken gaan Sander en ik hard aan de slag met proefbakken van het Paas assortiment zodat we terugkomen met mooie en nieuwe smakelijke producten voor een mooi Pasen.

 

Laten we elkaar helpen om dit virus de kop in te drukken: #flattenthecurve!

 

Hartelijke groet,

Ella