Gezond, hartig, genieten én zoet

Maandagmorgen 10:33; ik start met het schrijven van mijn blog. Toch een beetje gek; normaal heb ik die allang geschreven en staat het assortiment al te blinken op mijn pagina en is de blog & nieuwsbrief al gepubliceerd! Een aantal van jullie heeft vast zijn wenkbrauw opgetrokken en dacht: HUH? nog geen assortiment te bestellen? Tsja.. het grote geheim is dat ik dat meestal op zondag doe en op maandag de nieuwsbrief. Maar bakkers hebben ook rust nodig en doen meer dan bakken alleen. Soms is het gewoon fijn om even een dag vrij te hebben ;) Dus de zondag is vanaf nu alleen bestemd als ''weekend''. Dat betekent pas op maandag weer starten met assortiment, nieuwsbrieven, planningen, bestellingen, inkopen, administratie en wat er allemaal nog meer bij komt kijken. Ook prima toch? 

 

Heerlijk om weer wat ruimte in mijn hoofd te creëren en zo eens te kijken waar er bij Ella Bakt nog ruimte is voor verbeteringen. In deze tijd, waarin het virus ons leven heeft veranderd, zie ik eigenlijk 3 stromingen ontstaan in de afname van mijn bakkerij-producten. De stromingen zijn te onderscheiden in gezond (deze week de allinson en spelt zaden pitten), hartig (deze week de salie/walnoot, ciabatta zongedroogde tomaten en olijven) en genieten (een wit stokbrood en een pizella met zalm en asperges). Oja.. natuurlijk niet de zoet ''voor bij de koffie of de thee'' vergeten (de rabarber aardbei crumble). Daarnaast speelt het seizoen mee (asperges/aardbeien/rabarber) en het weer. Dat zit komend weekend wel snor als ik de buienradar mag geloven. 

 

Altijd leuk om te zien hoe er besteld wordt. Van een aantal van jullie ken ik de voorkeur inmiddels wel. Benieuwd hoe het deze week gaat! Wordt het gezond, hartig, genieten of zoet? Of een combi van deze vier? Ik ben benieuwd! Maandagmorgen 10:43 einde bericht. Over en sluiten :) Mocht je willen bestellen? Klik dan hier

 

groetjes,

Ella