Spotlight

Wat een gaaf vak heb ik toch... en wat een leuk concept! Ik zeg dat niet vaak, meestal ''doe'' ik het gewoon. Elke week iets nieuws, iets anders brengen en jullie verrassen met nieuwe smaken en geuren. Deze week mag even de spotlight erop en dat kwam eigenlijk door afgelopen weekend. Het rook zó lekker in de bakkerij en iedere keer was ik weer blij verrast hoe alles uit de ovens kwam. Salie walnoot brood, pizella's met zalm en asperges, en de nieuwe pizella met parmaham. Lekkere zongedroogde tomaatjes uit de ciabatta, aardbeien rabarber crumble: het was een waar feestje :)

 

Ook mag de spotlight even op mijn stagiair Sander. Hij draait nog een paar weekjes mee en na de zomer gaat hij dan echt aan de slag bij een nieuw bedrijf. Na 2 jaar kunnen we blindelings door 1 deur,  weten we precies van elkaar welke spotify ''foute uur'' nummers we leuk vinden en heeft hij, en ik!, ontzéttend veel geleerd. Mooi om te zien hoeveel liefde hij heeft voor het bakkersvak en vooral brood! Dat Sander zijn vleugels uit gaat slaan betekend voor mijn bedrijf een nieuwe kans om een stagiair te mogen begeleiden. Weet of ken jij iemand die de bakkersopleiding doet (of gaat doen) en minimaal 3 maanden beschikbaar is (2 dagen per week)? Laat het me weten!

 

Ook het assortiment van deze week wordt weer heerlijk! We maken speltbruin, donker meergranen meerzaden en het kleine notenbroodje. Een echt lékker en Frans recept; een brioche met konfijt en rozijnen (geweekt in oranjebloesemwater en rum). Smaak bommetje zeg ik! Ook de meergranen meerzaden stokbroden zijn alweer even geleden en doen weer mee. Dan het klapstuk; de pizella met serranoham, mozzarella, pijnboompitjes, cherry tomaatjes, tomatensaus, oregano en parmezaanse kaas. Dat wordt smullen! Je kunt hier je bestelling plaatsen. 

 

Als laatste mogen mijn lieve klanten ook nog in de spotlight, want zonder jullie zou er natuurlijk geen Ella Bakt bestaan. Een trouwe groep bestellers zorgt wekelijks weer voor een grote glimlach op mijn gezicht! We kunnen nog niet zó moe zijn; als we gaan uitleveren gaat de energie weer stromen! Dank jullie wel daarvoor! 

 

Zie ik je vrijdag of zaterdag?

 

groetjes, 

Ella