Aan het werk :)

De zomervakantie is weer bijna ten einde en ook ik ga weer aan het werk! Hebben jullie me gemist? Ik jullie zeker wel hoor! En ik miste natuurlijk ook het bakken in mijn kleine bakatelier :) De laatste 2 weken vulde ik vooral met proefbakken, om alvast een mooi herfstassortiment te gaan voorbereiden en er weer ''in'' te komen. Mijn bakkerij bestaat alweer bijna 5 jaar.. aan het einde van 2020! Ongelofelijk wat ik de afgelopen jaren geleerd heb over brood en banket bakken en hoe mijn thuisbakkerij transformeerde naar een winkel annex bakatelier.

 

Ook groeide mijn klantenkring binnen en buiten Boskoop; iets waar ik natuurlijk heel trots op ben! Een nieuwe klant werven is misschien niet het allermoeilijkste, maar dat een heel groot aantal van jullie zo trouw bestellen maakt me stiekem wel heel erg trots!

 

Ik kijk zeker uit naar de komende periode: alle smaken zoeken die je een herfstgevoel geven en langzaam aan weer richting feestdagen straks in december! Ik ga er in ieder geval 1 aan toevoegen; mijn 5e verjaardag! Ik heb er nú al zin in!  

 

Ook heb ik mezelf streng toe moeten spreken; de periode voor de vakantie was druk, heel erg druk. Omdat ik de komende periode geen extra handen in de bakkerij heb zal ik de aantallen iets terug moeten schroeven en heb ik ook nagedacht over de work/life balans. Om die laatste meer aandacht te geven heb ik besloten om, in ieder geval tot de kerst, op andere dagen open te gaan dan voorheen namelijk de woensdag en de vrijdag

 

De woensdag wordt dan (vanaf 9 september) de Gezond & Gemak dag; ik start een proef met bio brood, speltbrood, stokbrood, pizella's en/of  quiches. 

 

De vrijdag wordt meer de Gezond & Weekend dag; een aantal verschillende broden met zoetigheid, stokbroden en hartige broodjes.

 

Op beide dagen wil ik opengaan tussen 16:00 en 18:00 zodat het aantal bestellingen wat ruimer afgehaald kunnen worden. 

 

Ik snap dat het voor de mensen die vast op zaterdag haalden niet fijn is; mocht het een probleem zijn voor je om op woensdag of vrijdag te komen laat me dat dan weten, dan kijken we of er eventueel andere mogelijkheden zijn. Voorlopig hou ik nog even de plexiglas plaat en de uitlevering aan de deur. Helaas is het corona virus nog niet onder controle en houden we het op deze manier veilig. Fijn als je wilt pinnen!

 

Het assortiment voor komende week vind je hier: 

 

Tomatenbrood met oude kaas en nigella zaadjes 4,95

-hij is er weer! de numero uno van Ella Bakt!-

 

Donker meergranen meerzaden 3,95

-een bruin brood boordevol zaden en pitten en wat donker moutpoeder-

 

Speltbruin 3,75

-een 100% bruin speltbrood, lekker & gezond!-

 

Wit stokbrood 2,95

-even dat vakantiegevoel terughalen met dit Franse stokbroodje!-

 

Worteltaartje 10,95

-een smaakvolle worteltaart met creamcheese topping-

 

Granola met gedroogde appeltjes en kaneel 5,95

-heerlijk ontbijtje met granola & yoghurt!

 

Mocht je willen bestellen klik dan hier.

 

Zie ik je vrijdag?

 

groetjes,
Ella