La Boulangerie!

Als je wel eens in Frankrijk bent ken je de term vast wel; La Boulangerie, het Franse woord voor bakkerij. Als je er binnenkomt kom je ogen tekort; gebakjes, stokbroden, pain de campagne, croissants.. en heel veel andere lekkernijen. Deze en afgelopen week volgde ik een training om studenten voor het nieuwe niveau 4 van de bakkersopleiding te begeleiden: Boulangerie! Eerst een dag vol theorie en deze week met de handjes in het deeg... alle kennis opfrissen en nieuwe inzichten verzamelen onder de leiding van de Nederlandse wereldkampioen Peter Bienefeld. 

Komt de La Boulangerie naar Nederland? Ik denk dat er, naast de Hollandse bammetjes, steeds meer behoefte komt aan nieuwe soorten en verrassende smaken voor de Nederlandse consument. Je als ambachtelijke bakker verder onderscheiden van het supermarkt aanbod door het aanbieden van mooie en smaakvolle producten ''du monde de la boulangerie''. Ik omarm dit mooie idee al jaren en ga er graag mee door! 

Deze week bak ik weer de volgende lekkernijen voor jullie:

Mosterd brood met oude kaas 4,95
-een lekker en hartig brood vol met smaak!-
 
3 granenbrood met haver 3,75
-een mooi en smaakvol brood, langer houdbaar door een kookstuk (bevat melk)-
 
Lichtbruin spelt met speltkorrels  3,95
-een 100% bruin speltbrood, lekker & gezond!-
 
Meergranen meerzaden stokbrood 3,60
-knisperend stokbroodje vol zaden en pitten!-
 
Chocolate chip cookies 3,50
-een zakje met 5 cookies vol met pure choco, hazelnoot & walnoot-
 
Granola met cranberries 5,25
-voor bijvoorbeeld een heerlijk ontbijtje met granola, fruit & yoghurt!
 
Mocht je willen bestellen klik dan hier.

Zie ik je vrijdag?
 
groetjes,
Ella

 

p.s. in verband met de opleiding die ik volg, kan het iets langer duren dan normaal voordat ik je bestelling bevestig. No worries, hij komt eraan!