Communicatie

In de afgelopen 2 weken was het een drukte van belang achter de schermen bij Ella Bakt; mijn gezin in quarantaine, uit quarantaine (nix aan het handje), een trouwtaart gemaakt en een week lang viennoiserie cursus. Dat laatste zijn ehhhh vooral heel veel lekkere en mooie dingen uit Frankrijk. Hartig en zoet, van gerezen en getoerde degen. Nu weer over naar de orde van de dag; ik merkte aan de reacties dat ik gemist werd dus nu weer lekker bakken! De komende weken zul je ongetwijfeld producten van mijn cursus voorbij zien komen :)

 

In de viennoiserie cursus die ik volgde zei de docent iets heel waardevols. Alleen ben ik er nog niet helemaal uit hoe ik het aan jullie ga overbrengen. Hij vertelde dat het allerbelangrijkste is om met je klanten te communiceren over je producten. Dat ben ik 100% eens. Over hoe en hoeveel ik moet vertellen da's een andere uitdaging. Eigenlijk wilde ik het heel simpel houden en dan de komende weken maar steeds een stukje vertellen in mijn blog. Waarover? Over waarom ik brood bak zonder verbetermiddelen.. of hoe je het best mijn broden kunt oppiepen.. of hoe ik bepaal wat het assortiment wordt.. over granen en de herkomst daarvan  of over desem... of ja.. wat nog meer? Als je wilt laat me dan weten waar jij geïnteresseerd in bent. Want daar zijn dan vast meer mensen in geïnteresseerd :) en dan wordt het vast geen saai verhaal ! Ik ben benieuwd waar jullie interesse naar uit gaat!

 

De komende week bak ik voor jullie de volgende producten;

 

Woensdag 30 september

 

Speltbruin  3,95

-gemaakt met meel van de Commandeursmolen (van biologische oorsprong)-

 

Meergranen Meerzaden met licht gerstemout 3,95 

-stevig en gezond brood-

 

Wit stokbrood 2,85

-lekker luchtig Frans stokbrood-

 

Ciabatta olijven 4,25

-een ciabatta vol met groene en zwarte olijfjes!-

 

Quiche caprese 12,50

-een lekkere nazomer quiche van ca. 18 cm met tomaat, basilicum en mozzarella-

 

 

De bestelling pagina voor woensdag vind je hier.

Vrijdag 2 oktober

 

Ellason Spelt 4,25

-een 100% volkoren spelt half busbrood

 

Notenbroodje 4,95

-gevuld met heerlijk geroosterde noten-

 

Paprikabrood met peterselie en oude kaas 4,60

-lekker hartig brood-

 

Pizella ui/spek/jonge kaas 8,95

-naar keus met of zonder spekjes-

 

Wit stokbrood 2,85

-lekker luchtig Frans stokbrood-

 

Ciabatta olijven 4,25

-een ciabatta vol met groene en zwarte olijfjes!-

 

De bestelling pagina voor vrijdag vind je hier.


 

Zie ik je woensdag en/of vrijdag?

 

groetjes!

Ella