Merry Christmas!

Time flies! Dan is het alweer bijna kerst.. ! Gelukkig heb ik een strakke kerstplanning staan en hopelijk genoeg handjes om alles voor jullie te maken. Rieteke helpt me een aantal dagen en mijn schatjes staan ook voor me klaar. Maar oh boy! Wat was het druk de afgelopen weken. Heb jij het gemerkt? Afgelopen week was ik al op dinsdag uitverkocht....

 

Maar goed, we focussen nu nog op de komende 1,5 week die we te gaan hebben. Vol stokbroden, epi's, fudge, tarte mitron, feestbroden, koeken en een leuk dessert voor kerst. D-I-Y noemen ze dat tegenwoordig, haha! Voor mij is het vooral een leuke manier om samen met jullie het kerstdiner op te leuken! Als er nog tijd is maken we nog wat extraatjes voor kerst, schrijf je daarvoor eventueel in voor de vrije verkoop app.

Maar taterataaaaaaaa hierbij het assortiment voor de komende 2 weken! Klik voor meer info en prijzen even op de bestelpagina, daar staat wat meer informatie. 

 

Hieronder tref je het assortiment van de komende week en de kerstweek aan:  

Vrijdag 18 december

Walnoot Cranberry Bruin

Brioche met vruchten, rum en oranjebloesemwater

Wit stokbrood

Epi wit

Meergranen Meerzaden stokbrood

Epi meergranen meerzaden

Kerstfudge

Kerstkoeken

Kerstgranola

Om te bestellen kun je hier klikken.

Donderdag 24 december

Feestbrood

Tarte mitron met frambozen en bessen

Kerstcake

Kletzenbrot

Pavlova dessert

Kerstfudge

Kerstkoeken

Om te bestellen kun je hier klikken.

Misschien zie ik je de komende vrijdag, of de donderdag voor kerst nog even. Anders wens ik je een mooie kerst toe en alle goeds voor een gezond 2021! Op 22 januari start ik weer met bakken. 

feestelijke groet!

Ella