We zetten de bloemetjes weer buiten!

Heerlijk was het, een weekje vakantie! Natuurlijk heel veel plannen gemaakt, maar niet tijd om alles uit te voeren. Ook weleens lekker om alleen van de zon te genieten, toch? Wel ging ik bij @broodparadijs langs om even bij te praten en #bietenbrood proef te bakken. Die mag er binnenkort bij in het assortiment, wat een mooi brood was dat! Bij @dspatisserie leerde ik van Kelly hoe zij ''in het groot'' macarons maakt met de machine. Want met de hand is het (voor mij) best zwaar om grote hoeveelheden te 'macaronneren'. En aangezien jullie ze zó lekker vinden zocht ik nog wat tips om het machinaal te gaan doen. Check ✅!

 

Helaas bleef mijn derde punt voor de vakantie onuitgevoerd; het proefbakken voor de Pasen 🐰.. Alhoewel ik al wel veel ideeën heb kwam het nog niet tot een proefproductie. Mijn plan is om een lekker paasontbijtje voor jullie te gaan maken. Dus met de Pasen een keer op zaterdag open en dan 's middags laat afhalen. Heb jij een lekker vers ontbijtje zondagochtend. Enfin, wordt nog aan gewerkt!

 

Deze week start Sandra van der Pluijm van @dorpsbakkerijbrood bij Ella Bakt! Sandra voltooide succesvol de #boulangerie opleiding van #bakeryinstitute en gaat bij mij aan de slag om in de praktijk vooral veel meters te maken en we gaan samen kijken hoe we een goed ondernemingsplan voor haar aanstaande bakkerij in #nieuwerkerkaandenijssel kunnen schrijven en wellicht al een stukje kunnen uitvoeren! Leuk als je haar volgt op haar insta account!

 

Ok.. terug naar deze week! We zetten de bloemetjes weer buiten en gaan lekker aan de bak! Kan niet wachten, jij ook niet? Bekijk dan het onderstaande assortiment voor aanstaande vrijdag!

 

Noors Spelt zaden/pitten 🥪 4,45

-een stevig speltbroodje, vol zaden en pitten. Gebakken in een bus, dus makkelijk te verdelen. Gemaakt

met biologisch spelt van de Commandeursmolen-

 

Haverbrood 🍞 3,95

-een heerlijk bruin brood met een kookstuk van havervlokken, melk en honing voor meer smaak en langere houdbaarheid-

 

Paprika oude kaas broodje 4,95

-een luchtig wit broodje met paprika, peterselie en oude kaas. Lekker hartig bij bv. (goulash)soep-

 

Chleb Sandomierski 3,95

-een boerenbrood met wat komijn. Aanrader voor de broodliefhebber! -beperkte voorraad-

 

Ciabatta Italiaanse kruiden 3,95

-lekker hartige ciabatta, met rozemarijn en tijm-

 

Meergranen meerzaden stokbrood 3,60

-een knapperig stokbroodje boordevol zaadjes en pitjes-

 

Kaneelbroodjes 1,95 p.s.

-sticky buns met kaneel! ze zijn er weer :) -

 

4-in-a-bunch 7,95

-4 heerlijke zoetigheden in 1 verpakking: brownies met met Oreo, blondie met pecan en extra witte chocolade, cheesecake NY style en dadelkoek-

 

Granola cranberries 6,50 🍕

-200 gr cranberry granola, lekker bij je ontbijtje met wat vers fruit en yoghurt of melk-

 

Mocht je willen bestellen, klik dan hier. 

 

Ik wens je een mooie week toe!

 

Hartelijke groet,

Ella