Sirenes!

Nog helemaal onder de indruk zit ik achter mijn bureautje de Ella Bakt blog te schrijven. Normaal rolt de blog wekelijks zo mijn vingers uit maar deze week is het ff anders. Sinds ik een bedrijf heb ben ik ook BHV'er en vrijwilliger bij Hartslagnu. Vanochtend vroeg kreeg ik achter elkaar 2 oproepen om de AED te halen om een slachtoffer te reanimeren. Bij beide was de Boskoopse brandweer sneller, maar je wordt toch even weer met je beide pootjes op de grond gezet. Het leven kan zomaar een andere wending nemen.. ik hoop dat het goed gaat met de slachtoffers.

 

Gelukkig heb ik 5 jaar geleden besloten een carriereswitch te maken en te gaan bakken. Fijn dat ik bijna elke dag kan doen waar ik het meest van hou; creatief zijn en jullie verwennen met heerlijke broden en lekkernijen. Daar haal ik zoveel plezier uit! Nu probeer ik in mijn hoofd weer de focussen op mijn to do lijst van vandaag; plannen, organiseren en communiceren :) Om met die laatste dan maar te beginnen; het assortiment van deze week:

 

Noors Spelt zaden/pitten 🥪 4,45

-een stevig speltbroodje, vol zaden en pitten. Gebakken in een bus, dus makkelijk te verdelen. Gemaakt

met biologisch spelt van de Commandeursmolen-

 

Haverbrood 🍞 3,95

-een heerlijk bruin brood met een kookstuk van havervlokken, melk en honing voor meer smaak en langere houdbaarheid-

 

Notenbroodje 🌰 4,95

-een klein notenbroodje boordevol noten, lekker bij een kaasplankje of uit het vuistje-

 

Meergranen meerzaden stokbrood 3,60

-een knapperig stokbroodje boordevol zaadjes en pitjes-

 

Tomatenbrood 🍅 -4,95-

-een mooi brood met tomaat, oude kaas en nigellazaadjes. The favorite !

 

Pizzabollen 1,95 

-lekker zelf aan de slag met je eigen pizzabollen! 🍕 Meer uitleg? Klik hier.

Geef ajb aan of je de pizzabol voor vrijdag wilt gebruiken, of dat je het voor de vriezer besteld.

Je kunt pizzabollen s' ochtends vanuit de vriezer in de koelkast leggen en 's avonds pizza's ermee maken.

 

Gries 0,50

-handig om je pizza mee uit te rollen! Voor 3 pizza's- 

 

Saucijzenbroodjes 2,50 p.s.

-met huisgemaakt roomboter bladerdeeg en een heerlijke gehaktvulling- 

 

Krentenmik 7,95 p.s.

-lekkere oud Hollandse lekkernij! Een gevuld brood met een heleboel krentjes. Voor circa 6 personen-

 

Pesto borrelbrood met dip 8,95 

-een gevuld brood met 2 kleuren pesto en jonge kaas🧀. In het midden een lekkere frisse en spicy dip!-

 

Granola pure chocolade en rozijnen 6,50 🍕

-200 gr cranberry granola, lekker bij je ontbijtje met wat vers fruit en yoghurt of melk-

 

Blondies 1,95

-dè tegenhanger van een brownie; een blondie gemaakt met witte chocolade en pecannoten- 

 

Cheesecake 1,95

-een 1 persoons cheesecake'je New York style-

 

Mocht je willen bestellen klik dan hier. 

 

Stay safe!

 

groetjes,

Ella