Binnenkort... Sandra bakt bij Ella!

Sandra loopt alweer een aantal weken mee en we raken steeds beter op elkaar ingespeeld. Binnenkort mag ze een productieweek draaien met haar assortiment bij Ella Bakt. Wel met de ''vaste broden'' die ik elke week maak, maar aangevuld met haar assortiment. De afgelopen weken passeerden al receptkaarten (recepturen), kostprijzen, klantprofielen, assortiment en prijzen de revue en deze week maakt ze een concurrentie-analyse voor haar nieuwe bakkerij in Nieuwerkerk aan den IJssel.

 

Voor mij is het hartstikke leuk en ook weer leerzaam om die onderwerpen opnieuw aan bod te laten komen. Wat bij mij gewoon in-the-flow gebeurde, daar kan zij nu mee aan de slag in Nieuwerkerk aan den IJssel. Heb jij tips voor haar of heb je familie en/of vrienden wonen in Nieuwerkerk aan den IJssel? Ze zoekt voor haar opstart nog een #testteam. Ook organiseert ze binnenkort een proeverij (mits de corona maatregelen dat toelaten). Heb jij tips voor haar of wellicht ken je haar eerste klant die je kunt taggen? Je vindt hier een link naar haar Instagram account of mail haar op: sandravdp@ziggo.nl.

 

Ok, terug naar de orde van de dag. Ik ben echt he-le-maal uit mijn dag gegaan met het paasassortiment. Kon het gewoon niet laten, hihi! Enfin; de focus ligt op een mooie ontbijttafel bij jullie thuis. Dus veel broodjes, broden en lekkers! Als jij zorgt voor aankleding en de drankjes en bv. de eitjes, dan ga ik me sterk maken voor alle broden en broodjes. Bij uitzondering zijn we dan voor de Pasen op zaterdag open tussen 15:00 en 18:00. Verser dan vers dus. Maar bestel op tijd want op=op. Je vindt de Paas bestellijst hier

 

Deze week gaan we natuurlijk ook weer mooie broden maken en lekkere koekjes! Ik had helemaal zin om ciabatta's met verschillende vullingen te maken. Dat is nou zo gaaf aan mijn manier van werken: elke week mag ik weer iets nieuws bedenken! 💖 Hieronder tref je het assortiment voor deze week aan:

 

Noors Spelt zaden/pitten 🥪 4,45

-een stevig bruin spelt desembroodje, vol geroosterde zaden en pitten. Gemaakt met biologisch spelt van de Commandeursmolen-

 

Volkoren desem 🍞 3,75 

-een heerlijk volkoren brood met een kookstuk van tarwe 🌾 voor meer smaak en langere houdbaarheid-

 

Cranberry Walnoot bruin brood 4,95 

-een mooi bruin desembrood met cranberry's en geroosterde stukjes walnoot-

 

3 kleuren Quinoa brood 4,45

-een bruin desembrood met toevoeging van een 3 kleuren quinoa kookstuk, voor langere houdbaarheid en smaak!-

  

Wit stokbrood 🥖 2,95

-een heerlijk luchtig Frans stokbroodje gemaakt met Franse T65 bloem- 

 

Ciabatta Jalapeno/Cheddar 4,95

-een lekkere spicy ciabatta door de jalapeno pepers. Met smaakvolle cheddar!-

 

Ciabatta Zongedroogde tomaten🍅/zwarte olijven 3,95

-een lekkere hartige ciabatta met stukjes zongedroogde tomaten en zwarte olijfjes -

 

Ciabatta Gorgonzola walnoot 4,95

-een lekkere ciabatta met stukjes gorgonzola dolce en geroosterde walnoot-

 

Chocolate chip cookies 🍪 3,50 voor 5 stuks

-een lekkere homemade chocolate chip cookie met pure choco!-

 

Granola appel🍏/kaneel 6,50

-huisgemaakt granola met gedroogde appeltjes en kaneel. Lekker bij je ontbijtje!- 

 

Wil je bestellen? Klik dan hier voor de bestelpagina. 

 

Zie ik je vrijdag?

 

groetjes!

Ella