Pasen

Een aantal van jullie zeiden het al; zohee! Wat een uitgebreid assortiment voor Pasen 🐰 Tsja.. ik wilde graag een mooie ontbijttafel met lekkere producten, waarschijnlijk net als velen van jullie. Vandaar dat ik koos voor brioche, luxe witte broodjes, lekker vruchtenbrood, kaneelbroodjes, scones, stokbrood.

 

Nu nog even wat lekker beleg halen, wat sapjes persen en voilà! Pasen 2021 kan beginnen. Een groot aantal van jullie bestelden al het paas assortiment, superfijn! Nu kan ik een goede planning gaan maken hoe we al deze heerlijkheden op zaterdagmiddag gaan uitleveren. Op tijd bestellen dus! 90% van jullie doet dat altijd netjes voor dinsdagmiddag 17:00 zodat we voluit woensdag starten met het maken van de langgerezen broden. Tijd geeft smaak! 

 

Als ik nog niet uitverkocht ben laat ik het assortiment vaak op de site staan, zodat de late bestellers ook nog hun bestelling kunnen plaatsen. Deze week is dat anders, want we moeten voluit gas geven na dinsdag. Wil je dus zeker zijn van iets lekkers voor je paasontbijt/brunch/lunch/borrel/diner? Plaats dan nog gauw je bestelling voor dinsdagmiddag 17:00! Helaas geld ook in dit geval op=op. 

 

Het totale assortiment vind je hier. Je kunt kiezen uit een paasbrioche, kurkuma/nigella desembrood, vruchtenbrood, luxe witte broodjes, kaneelbroodjes, wit en meergranen meerzaden stokbrood, scones naturel en rozijnen, 2 mooie volwassen cupcakes, chocolade cupcakes, een Pavlova dessert en granola. 

 

Klik nog even op de link en bezorg jezelf en de jouwen een mooi Pasen 🐣.

 

Geniet!

 

Ella