Assortiment

Soms is het best lastig als je zo vaak wisselt van assortiment een goed productoverzicht neer te zetten. Oeps! Vorige week vergat ik de categorie ''hartig'' en merkte ik hoezeer jullie dat waarderen! Deze week maar liefst 3 hartige producten in de verkoop; focaccia met spinazie, Kalamata olijven en feta, het oude Goudse kaas met spekjes en de nieuwe pastei met zoete aardappel en pompoen. Naast het bakken van taartjes, koeken en brood vind ik koken ook heel leuk. Dus mogen deze pasteien nu ook in het assortiment! 


Ik wilde graag een mooi bros korstje, wat ik vond bij het recept van Eke Marien (van koken met kennis). Toen een lekkere vulling uitzoeken en prompt maakten we 4 proefbaksels. Het geheim achter een goede pastei is het spel tussen het vocht in de vulling en de korst. Je wilt geen zompig geheel, maar een bros en smaakvol geheel. Aan de andere 3 vullingen werken we de komende weken maar de pompoen zoete aardappel was gelijk ''spot on''. Supervers gemaakt en lekker voor de vrijdagavond. Invriezen kan ook, en ook de volgende dag oppiepen is altijd lekker (10 a 15 min op 200 graden, met wat aluminium folie over de bovenkant). Kun jij weer lekker van je weekend gaan genieten!

 

Wat ik komende vrijdag nog meer bak? Hieronder vind je het assortiment:

 

Spelt bruin 🥪 3,95

-een heerlijk 100% spelt desem brood met meel van de Commandeursmolen. Puur brood voor je lijf!-

 

Spelt bruin zonnebloempitten 4,45

-lekkere crunchy zonnebloempitjes in en op je speltbruin? Bestel dan deze lekkere variant!-

 

Donkerbruin zaden/pitten desembrood   🍞 3,95 

-dit bruine brood wordt gemaakt met geroosterde zaden en pitten en wat gerstemout -

 

Notenbroodje 🌰 4,95

-dit kleine notenbroodje is heerlijk bij je 🍷 of 🧀! Maar ook met een lik roomboter.. zalig!-

 

Goudse oude kaas broodje met spekjes 5,95

-Een wit desembrood gevuld met oude Goudse kaas en uitgebakken spekjes, gerold door zaden en pitten. Mijn nieuwe favoriet!

 

Tunnbrot 4,95

-Mits mijn tijdelijke vriezer gebracht wordt, maken we donderdag tunnbrot. Een zachte Scandinavische cracker met anijs en venkel die perfèct combineert met (gerookte) zalm, dille en roomkaas. Ik maakte er mooie borrelhapjes mee. Het staat ook wel bekend onder de naam Polarbröd. 

Om de cracker goed vers te houden, verkoop ik ze uit de vriezer. Je kunt ze thuis in de vriezer leggen voor later gebruik of heel even laten ontdooien. Prijs is voor 4 crackers van 10x20 cm. Even onder voorbehoud dus!-

 

Meergranen Meerzaden stokbrood 🥖 3,60

-een stoer stokbrood met n tikkie rogge en een heleboel zaadjes en pitjes. Yumm!!!-

 

Spinazie focaccia kalamata olijven en feta 5,95

-een hartige en luchtige focaccia. Een mooie smaakcombi met lekkere tomatensoep!

 

Chocolate chip cookies 3,50 per 5 stuks 🍪

-ze zijn er weer! lekker met pure chocoladestukjes, walnoten en hazelnoten-

 

Vegetarische pastei 🥧 12,95

-Een vegetarische pastei met zoete aardappel, pompoen 🎃, kurkuma, komijn, mosterdzaad, venkelzaad, een rood pepertje, kokosmelk, uien en knoflook. Geschikt voor een volledig maaltijd voor 2 personen, of voor 4 personen waar je bv. een salade of soep bij serveert. Of een lekker stokbroodje van @ellabakt 😋-

 

Verder gaan we aan de slag met bierbrood, pindakoeken en witte chocolade/cranberry koeken. Ook maken we een aardappel/gorgonzola en een Australische variant op de pastei. Om daarover geïnformeerd te worden, schrijf je dan hier in voor de vrije verkoop app.

 

En mocht je willen bestellen; dan mag je hier klikken. 

 

Fijne week en tot vrijdag!

 

groetjes,

Ella