En weer door!

Geniet jij ook zo van het zonnetje? Ondanks de warmte vorige week in de bakkerij is het zo fijn om de meesten van jullie weer met een glimlach te zien aan het ''broodloket''! Ik had even een rustig weekend ingepland, want ook dit bakkertje wilde even genieten van de ☀️! Daarom staat het assortiment ietsje later op de site dan je misschien gewend bent. We gaan er weer vol tegenaan deze week! En weer door... desems doorstarten, website in orde maken, nieuwsbrief uitsturen, planning maken, inkopen doen. Er komt wat kijken bij het runnen van Ella Bakt :) 

 

Het was zó fijn weer even uit eten te gaan dit weekend! We genoten van een mooi diner waarbij ik bij elke gang een nieuw brood bedacht. Zó leuk is dat! Een mooie aardappelsoep met kokos? Daar paste een mooi klein plakje desembrood met zoete aardappel, kokosmelk en vadouvan bij. Bij de #steaktartare een mooie mini sandwich van brioche? En bij het kaasplankje? Uiteraard een notenbroodje met een toon van anijs en wat krentjes.. Zo leuk om weer geïnspireerd te worden.. en lekker natuurlijk! En weer door naar het assortiment Ella, want dromen doe je maar in je eigen tijd, hihi!

 

Daar is ie dan: het assortiment voor aanstaande vrijdag:

 

Haver desembrood 3,95 🍞

-een heerlijk haverbrood met haver erin en erop. Bevat melk & honing in een kookstuk, wat het brood langer mals en vers houdt-

 

Spelt bruin desem 3,95

-een heerlijk 100% speltbruin met meel van de Commandeursmolen in Limburg-

 

Tomatenbrood 🍅 met oude kaas 4,95

 -Daar is ie weer! Een heerlijk hartig tomatenbrood met wat nigella zaadjes en Goudse oude kaas🧀-

 

Meergranen Meerzaden stokbrood 3,60

 De zaden en pitten aan de buiten- en binnenkant samen met n tikkie rogge in het brood maken dit stokbrood heerlijk van smaak!

 

Couronne wit 4,95

-Een rond stokbrood ingeknipt in een epi vorm maken dit brood de zon op jouw bord!

Gemaakt met Franse T65 bloem-

 

Pizzabollen 1,95

 -Het werd wel weer 'ns tijd voor pizzabollen! Lekker thuis een mooie pizza 🍕beleggen en bakken met mijn pizzadeegje. Kijk hier voor meer informatie- 

 

Semolina meel 0,50

-Om je zelf gemaakte pizza op uit te drukken. Voor 3 pizza's-

 

Appeltjesbrood 5,95 🍎

 -Een broodje met noten, stukjes appel en rozijnen. Deze worden geweekt in appelsap voor nog meer smaak!  Ook het deeg

wordt gemaakt met appelsap ipv water wat een heerlijke smaak geeft aan dit unieke broodje!-

 

Pizella serrano 9,95

-Deze week de Serrano pizella met mozzarella, cherrytomaatjes en serrano. Maak jij thuis er een mooie salade bij?-

 

Grote Cranberry witte chocolade koek 1,65

-we vroegen ons al af hoe we ze gingen noemen: ''deze peuzel ik lekker zelf wel weg'' of ''deelkoek''. Anyway, een heerlijke traktatie!-

 

Noten granola blauwe bessen moerbei 6,50

-deze week vullen we de granola aan met gedroogde blauwe bessen en moerbeitjes-

   

Verder gaan we aan de slag met eclairs, pizella brie/pesto, een brood met krenten en anijs en een pastei met aardappel en kaas. Om daarover geïnformeerd te worden, schrijf je dan hier in voor de vrije verkoop app.

 

En klik hier om je bestelling te plaatsen.

 

Ook staat het assortiment voor vaderdag online; dit keer lever is het vaderdag assortiment uit op zaterdag: klik hier voor meer info.

 

Zie ik je vrijdag?

 

groetjes,

Ella