No Waste

5 jaar geleden was het best vooruitstrevend; bakken op bestelling! Inmiddels zie ik het steeds vaker om me heen, kleine bakkers die speciaal voor  hun klanten bakken op bestelling. Mijn doel is altijd; zo lekker en vers mogelijk op het bord van mijn klant! Als jullie dan langskomen vanaf 16:00 op vrijdagmiddag levert dat een grote smile op; daar doe ik het voor!!

In de afgelopen week heb ik wat kleine aanpassingen gedaan in de communicatie (vooral korter), het assortiment (nog beter op het moment afgestemd) en planning (zoveel mogelijk werk voor Ella Bakt verdelen over de week).

 

Dat laatste lukt alleen als iedereen op tijd besteld. Fijn als je al weet wat je wilt bestellen, bestel dan op tijd. Daarom vanaf nu de nieuwsbrief op zaterdag en de bakapp op maandag. Waarom zo vroeg? Zodat ik het werk goed kan verdelen en alle broden en andere producten vooral de tijd krijgen om smaak te ontwikkelen. En zodat jij zeker bent van lekker brood op de plank :)

 

Weet je nog niet wat je plannen zijn of kun je nog niet bestellen? Dan is het prima als je besteld als het assortiment nog op de site staat. Als een product uitverkocht is, zet ik het er natuurlijk zo snel mogelijk bij. 

 

Deze week een mooi assortiment, al zeg ik het zelf. Mis jij er nog iets aan of zou je graag een ander product nog langs zien komen voor de zomervakantie? Let me know!! Ok, daar gaan we dan:

 

Haver desembrood 3,95 🍞

Tomatenbrood 🍅 met oude kaas 🧀 en nigella zaadjes 4,95

Appeltjesbroodje met noten en rozijnen 4,95 🍎

Wit stokbrood 2,85

Meergranen Meerzaden stokbrood 3,60

Couronne wit (rond stokbrood) 4,95

Pizella serrano, mozzarella, tomaatjes 9,95

Saucijzenbroodje 2,50

Worteltaartje 'bloem'* 5 a 6 personen 12,95

Wortel Cupcake 'bloem' *2,50 (per 2 te bestellen)

Pizzabol 🍕1,95

Semolina meel (3 pizza's) 0,50

 

*dit is een worteltaart / wortel cupcake met frisse creamcheese frosting, afgewerkt met gedroogde bloemblaadjes.

 

Verder gaan we aan de slag met bavaroise taart en pasteien met gehaktvulling. Om daarover geïnformeerd te worden, schrijf je dan hier in voor de vrije verkoop app.

 

Mocht je willen bestellen, klik dan hier.

 

Een mooi weekend alvast en tot vrijdag!

 

groetjes,

Ella