Crazy house

De afgelopen week was echt een crazy house... Nu zit ik op zaterdagochtend achter mn computer en ben trots. We hebben ons er weer doorheen geslagen; van de ene crisis naar de andere. Oplopende temperaturen en toch nog vrijdag uitgeleverd. Het geeft me zo'n intens fijn gevoel dat de meeste klanten waar de bestelling vorige week niet goed doorgekomen was het niet een heel groot probleem vonden. Afgelopen vrijdag ondanks tegenslagen, waarmee ik jullie niet zal vermoeien, toch de eindstreep gehaald. YES!  

 

De komende tijd zal ik mn handen vol hebben aan de ondersteuning van mijn familie. That's what familiy is for! Daarom heb ik de complexiteit van mijn assortiment wat teruggeschroefd maar gezorgd dat er toch nog lekkere en vertrouwde producten tussen zitten. Deze week een focaccia feestje, lekker met dit zomerse weer! De mosterd/oude kaas broden zijn er weer; heerlijk hartig en je kunt er alle kanten mee op; bij een salade, borreltje, soepje, met beleg, zonder beleg. En dan de Baileys brownies. De Baileys in de pure chocolade ganache topping haalt echt nog meer de chocolade ervaring naar boven. Crazy house!

 

Het assortiment van de komende week: 

 

Volkoren desembrood 3,95 🍞

Spelt desembrood zonnebloempitten 3,95

Franse bol 3,95

Oude kaas 🧀 mosterdbrood 4,95

Focaccia Italiaanse kruiden 3,95

Focaccia tomaat/ui 4,95

Focaccia zoete aardappel/ui 4,95

Brownies baileys 2,45 p.s.

 

Mocht je willen bestellen dan kan dat hier

 

Een mooie week toegewenst!

 

Hartelijke groet,

Ella