Promo!

Er zijn in de afgelopen tijd een aantal mensen geweest die vroegen hoe het nou werkt bij Ella Bakt en hoe mijn bakkerij er van binnen uit ziet. Vanwege de regels moet ik voorlopig nog even aan de deur uitleveren maar er is een oplossing gevonden! Ik ga een promofilmpje maken die meer laat zien over het reilen en zeilen achter de schermen bij Ella Bakt. Ben jij vaste klant bij mij en heb je vrijdagmiddag 2 juli tussen 1500 en 1600 even tijd? Ik zoek nog klanten die in het kort wat vragen willen beantwoorden voor de camera. Uiteraard kun je na de (korte) opname gelijk je bestelling meenemen, als je dat wilt. Meld jij je aan? Dan krijg je van mij de verdere details te horen. 

 

Nog 2 weken (deze en volgende week) draaien en dan gaat de bakster even genieten van een heerlijke vakantie op de Veluwe. Wil je je vriezer nog aanvullen bestel dan deze week of volgende week iets extra's en vries het in 🥶. Onderstaand het assortiment voor deze week:

 

Haver desembrood 3,95 🍞

Desembrood Spelt bruin 3,95

Groentebroodje met mais, wortel, paprika, bosui en een tikkie 🌶️ 4,95

Notenbroodje 4,95 🌰

Ciabatta naturel 3,75

Ciabatta roquefort walnoot 4,95

Ciabatta olijven 4,25

Aardbei/rabarber kruimelgebakje 1 persoons 1,95

Roomboterkoekje anijs 150 gr 3,50

Roomboterkoekje kaneel 150 gr 3,50

Roomboterkoekje naturel 150 gr 3,50

Hamburgerbroodje* 1,85 🍔

 

*Eet deze op vrijdag, of vries ze in voor later gebruik.

 

Mocht je willen bestellen klik dan hier

 

Zie ik je vrijdag?

groetjes,

Ella