Back to work!

YES! We kunnen weer aan het werk in de bakkerij.. Alle voorraden zijn aangevuld, plannen gemaakt, 2 stagiaires gevonden, assortiment online en knallen maar weer. Ik heb zin in een nieuw seizoen waar we weer heerlijk brood, lekkere gebakjes en taartjes, granola, pizzabollen en andere lekkere dingen gaan maken. En we starten gelijk met een uitgebreid lijstje voor het assortiment deze week. Natuurlijk hebben de nieuwe stagiaires Melitza en Mark (M&M) ook begeleiding nodig en daar zal zeker in het begin even wat tijd voor nodig zijn. Ik ga ze op een later moment nog verder aan je voorstellen. 

 

Net voor de vakantie maakte ik nog een leuke video voor Ella Bakt; je vindt hem hier. Enerzijds maakte ik hem voor klanten, anderzijds ook voor collega-bakkers en stagiaires. Met de middelen die we hadden ben ik zeer tevreden over het eindresultaat. Dus ik nodig je van harte uit om de video te bekijken. Maar genoeg gekletst; hierbij is het assortiment voor vrijdag 3 september:

 

Haverbrood 3,95 🍞

Spelt desembrood (bevroren) 🧊 3,95

Franse bol 3,95

Oude kaas mosterdbrood 4,95

Oude kaas mosterdbrood met spekjes 5,25

Notenbrood 4,95

Meergranen Meerzaden stokbroodje 3,60

Gember boterkoek 7,95

Notengranola 5,95

Bananenbrood met kaneel crumble 6,95

 

Mocht je willen bestellen klik dan hier. En heb je nog ideeën voor het assortiment van de komende weken, stuur me dan even een (whatsapp)berichtje.

 

Zie ik je as. vrijdag?

 

groetjes!!

Ella