Ella Bakt in Actie!

De eerste twee weken van het nieuwe seizoen zitten er alweer op en er gingen alweer heel wat broden, koeken en taarten over de toonbank. Lekker bezig weer @ellabakt! Afgelopen week kreeg ik een mailtje van Alzheimer Nederland; of ik wilde collecteren voor dit mooie doel. Tijdens het werk, en de gesprekken die daar gevoerd worden, kreeg ik een ander idee. Hoe cool zou het zijn als we een hele week bákken voor het goede doel? Gelijk borrelden de ideeën weer op; wat dan? en hoe dan? Wanneer was al gelijk ingevuld; in de collecteweek van 7 tot 13 november. Nog meer aandacht voor dit doel zou hartstikke mooi zijn! Sinds een half jaar maak ik zelf van dichtbij mee wat alzheimer met een mens en zijn of haar familie doet. Dus in actie komen is geen enkel probleem. Een dikke #highfive kreeg ik van mijn dochter Fleur die nog een maatchappelijke stage zocht. Ziezo :) De eerste hulp is geregeld!

 

Nu de vraag nog: wat en hoe. Daar gaan we de komende weken aan werken. Heb jij een goed idee over wat we kunnen bakken en waar we het aan de man kunnen brengen? Let me know! 

 

Nu weer eerst terug naar de plannen voor deze week: het assortiment! There-we-go!

 

Haverbrood bruin desem 3,95 🍞

Noorse spelt (bruin desem met zaden en pitten) 4,45

Tomatenbrood met nigellazaadjes en oude kaas 4,95

Walnoot/cranberry bruin desembrood groot 4,95

Walnoot/cranberry bruin desembrood klein 3,50

Meergranen meerzaden stokbrood 3,60

Boterkoek speculaas 7,95

Chocolate chip cookies, per 5 st 3,95

Broodje serranoham en oude kaas 1,95

Pizzabol 1,95

Gries voor uitrol 3 pizza's 0,50

Notengranola 5,95

 

Wil je bestellen? Klik dan hier

 

Zie ik je vrijdag?

 

groetjes!

Ella