We want more!

Haha.. nee hoor het is natuurlijk niet dat jullie meer willen (of wel?), maar ik heb deze week een leuk bericht! Een tijdje geleden nam Tess van Tess et les Moutons, een Franse chansonniere, contact met me op. Tess heeft Boskoopse roots en ze doet mee aan het programma We Want More. Graag wilde ze een item opnemen in mijn bakkerij!  Dat is gebeurd en vrijdag zit ze in We Want More op SBS6. Met een héél klein stukje item, hoop ik, van de bakkerij en wat beelden van Boskoop wellicht. Inmiddels volgt ik haar en haar band op instagram; klik hier. Ik ga voor haar duimen; jij ook? Kijk dan vrijdag as. vanaf 20:30 naar SBS 6! Toi toi toi vrijdag ;) @tessetlesmoutons!

 

Deze week gaan we vrijdag weer hélemaal los met het assortiment. Ik ben alleen vrijdag open dus dat wordt een strakke planning. We zorgen dat alles om 16:30 ingepakt klaar ligt en proberen snel uit te leveren zodat je niet te lang hoeft te wachten. Wat zit er in het assortiment deze week? Een mooi lichtbruin speltbrood met speltkorrels, het haverbrood, een heerlijk roggebrood met kruiden, een lichte Italiaanse focaccia met tomaatjes, olijven, rode uien en rozemarijn, een naturel ciabatta met een knisperig korstje, de topper: tomatenbrood met oude kaas en nigella zaadjes en de 1 persoons aardbei rabarber crumble cakejes. Voor ieder wat wils? Of teveel om te kiezen :) #wewantmore !

Bestel via deze link, dan komt het goed en zie ik je vrijdag!

 

groetjes!

Ella