Meten is weten!

Een van mijn favorieten uitspraken... :) Hoe doe ik het? Wat vind je van de kwaliteit en assortiment? Wat is jouw favoriete brood en heb je interesse in diepvriesservice? Zo maar een paar vragen uit de korte enquete die je hier vind. 

 

Ik wil je vriendelijk vragen om, als je brood of ander lekkers koopt bij Ella, de enquete in te vullen. Het kost maar 3 minuutjes ongeveer en je zou mij er súper mee helpen. Dan kan ik na de zomervakantie weer het assortiment op scherp zetten, eventueel openingstijden aanpassen en waar nodig verbeteringen of veranderingen aanbrengen. 

 

Na de warme week vorige week gelukkig deze week wat minder warm! Wel een aantal verschillende broden op verschillende dagen, dat houdt de uitdaging erin :). Wat maak ik deze week?

 

Speltbruin speltkorrels 3,95

-lekker 100% spelt, met een kookstuk van speltkorrels voor smaak en houdbaarheid-

 

Ellason  -alleen vrijdag- 3,95

-half busbrood 100% volkoren, voorheen genaamd Allinson-

 

Suikerbrood -alleen vrijdag- 4,95

-een heerlijk suikerbrood met grove korrels en gembersiroop-

 

Zoete aardappel Leffe Triple Bierbrood 4,95

-Leffe Triple zorgt voor de smaak, zoete aardappel voor een zachte structuur-

 

Meergranen meerzaden stokbrood 3,60

-een knapperig stokbroodje, vol zaadjes en pitjes-

 

Focaccia appel, salie en roquefort 5,95

-vorige week nog in de test, deze week in het assortiment door de positieve feedback!-

  

Boskoopse moppies 3,50

-het moppie is vertrokken, maar zijn roomboterkoekje met anijs blijft! zakje 150 gram-

 

Roomboter maanzaad citroencakeje 5,95

-een mals roombotercakeje (18 cm) vol met maanzaadjes en citroenrasp-

 

Pizella paddestoelen en roquefort -alleen zaterdag- 9,95

-een langgerekt brood plm 30 cm vol met paddestoelen en smakelijke roquefort-

 

Na deze week nog 1 week bakken, dan gaat voor mij de zomervakantie beginnen! Dus mocht je wat willen invriezen, bestel dan een broodje extra deze week. 

 

Volgende week, de laatste bakweek, verkoop ik naast het assortiment ook een aantal broden uit mijn vriezer. Dit zijn de broden van de laatste paar weken en ze zijn gelijk ingevroren na de verkoop. Ik werk op bestelling omdat ik het niet fijn vind om producten weg te gooien. Dus áls er eens iets overblijft dan vries ik het in. Voor de zomervakantie gaat de vriezer uit, dus verkoop ik die broden met 25% korting. Dus ga jij Ella Bakt heel erg missen in de zomervakantie? Koop een aantal broden uit de diepvries met korting en bewaar ze in je vriezer om er op een later moment van te kunnen genieten! Volgende week maak ik een speciale diepvries pagina met alle soorten die er nog zijn en de prijzen erbij. 

 

Eerst lekker aan de bak met het assortiment van deze week! Ik heb er nú al zin in :) Mocht je willen bestellen dan vind je hier de bestelpagina. 

 

Zie ik je vrijdag of zaterdag?

 

groetjes!

Ella

 

p.s. fijn als je de enquete invult! Meten is weten :)