Jingle bells....!

Ik heb mijn boom alweer staan, en jij? Onder het genot van wat gezellige kerstmuziek zetten we hem afgelopen weekend samen thuis op. Heerlijk genietend van een glaasje wijn is het goed toeven na gedane arbeid :) Na de overweldigende Sinterklaas, met een stortvloed aan bestellingen, maken we ons op voor de komende 3 weken. Met natuurlijk als klapper op de vuurpijl: het kerstassortiment!  Daarna is het even heerlijk uitrusten en genieten van de feestdagen en me klaarmaken voor weer een nieuw (jubileum) jaar Ella Bakt! 

 

Het plan voor dit jaar is om de komende 2 weken een mooi assortiment broden te bakken voor jullie; het lukt anders niet om op 1 uitlevermiddag (24 december) alles vers uit te leveren. Dus daarom de komende 2 weken mooie feestbroden, zodat je zelf mogelijk iets extra's inslaat en het thuis invriest. Dan heb je na het ontdooien en oppiepen een heerlijk vers broodje op de kersttafel staan. Mijn opwarmadvies vind je hier.

 

We zijn druk met de laatste hand te leggen aan de foto's en recepten voor het kerstassortiment van 2020. Mochten we nog tijd over hebben, dan bakken we deze week nog wel wat extra broden en/of zoet. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor de vrije verkoop app. Ik hoop in het komende weekend 12/13 december het kerstassortiment te publiceren. 

 

Hieronder tref je het assortiment van deze week aan:  

 

Franse bol 3,95

-een wit desembrood lekker bij fondue, gourmet of gevuld!-

 

Speltbruin 3,95

-met meel van de molen! het laatste speltbrood bij Ella Bakt voor 2020-

 

Feestbrood 12,95

-wil jij mijn feestbrood voor de kerst 2020 al proeven? Deze week in de verkoop! Het wordt

een rond feestbrood met hazelnoot, rozijnen, krenten (met een vleugje aperol), amandelspijs met een 

sinaasappel, en amandelen on top! Voor 6 a 8 stukjes-

 

Noten couronne 5,95

-een luchtige couronne met noten erin en erop!-

 

Wit stokbrood 2,85

-laatste ronde van dit jaar! Vries eventueel wat in; opwarmadvies vind je hier-

 

Tomatenbrood 4,95

-bij velen favoriet! daarom nog 1x dit jaar dit lekkere hartige brood met tomaat, oude kaas en nigella zaadjes-

 

Tomaten breekbrood 5,95

-een lekker hartig breekbrood om te delen-

 

Klik hier om naar de bestelpagina te gaan voor aanstaande vrijdag. 

 

Zie ik je dan?

 

groetjes,

Ella