USP

In mijn vorige werk als accountmanager werkte ik vaak met USP's; wat maakte mijn aanbod uniek voor de klant: wat was mijn Unique Selling Point? Inmiddels heb ik er al ruim 5 jaar als bakker opzitten en heb ik ook veel geleerd over de bakkerijwereld. Hoe onderscheid de ene bakker zich van de andere bakker? Met specialiteiten, een huisgemaakte koek of een mooi taartje of gewoon heel mooi en lekker brood? Of met die aardige winkeldame, de goede service en echt aandacht voor je klant en product.

 

Bij Ella Bakt is het weer een ander soort USP: ik vind het leuk om mijn klanten te verrassen met lekkere en nieuwe producten, en bijna 95% van mijn klanten ken ik bij naam. Helaas weinig tijd om te kletsen tegenwoordig want het is druk en vaak staat er wel een korte rij dus moeten we snel weer door. Toch wordt ik daar heel blij van, je klant bij naam kennen. Dan weet ik voor wie ik het doe en staat je klant dicht bij je. That's my USP!

 

Het assortiment voor de komende week zie je hieronder:

 

Noors Spelt zaden/pitten 🥪 4,45

-een stevig speltbroodje, vol zaden en pitten. Gebakken in een bus, dus makkelijk te verdelen. Gemaakt

met biologisch spelt van de Commandeursmolen-

 

Haverbrood 🍞 3,95

-een heerlijk bruin brood met een kookstuk van havervlokken, melk en honing voor meer smaak en langere houdbaarheid-

 

Boekweit brood 🌾 3,95 

-een mooi wit smakelijk brood met tarwebloem en boekweit-

 

Mosterd oude kaas brood 🧀 4,95

-een mooi en hartig broodje met mosterd, mosterdzaadjes en oude kaas-

 

Wit stokbrood 🥖 2,95

-een luchtig stokbroodje gemaakt met Franse bloem-

  

Pizella paddestoelen en roquefort 9,95

-een heerlijke pizella a la Ella; met paddestoeltjes en roquefort-

 

Tarte mitron zwarte bessen 9,95

-een brioche bodem met banketbakkersroom, blauwe bessen en een topping van kruimeldeeg met 

witte chocolade-

 

Saucijzenbroodjes 2,50

Lekker gekruide saucijzenbroodjes deze week! Heerlijk als je ze thuis nog even oppiept (advies staat hier). 

 

Granola banaan 6,50

-een huisgemaakte granola met stukjes gedroogde banaan 🍌

 

Mocht je je bestelling willen doorgeven, klik dan hier

 

groetjes,
Ella