Gewoon lekker genieten!

Tis alweer bijna die éne speciale dag waarop je je geliefde mag verrassen: Valentijnsdag! 

 

Al sinds mijn opleiding tot patissier wil ik graag een verwendoos maken met allemaal lekkere zoete hapjes.. maar het kwam er steeds maar niet van vanwege alle drukte. Maar NU ben ik er klaar voor: de Valentijn verwenbox! Hij is gevuld met 2 chocoladecakejes met chocoladecreme, 2 witte chocolade cheesecakejes met frambozen, 4 macarons, 4 Madeleines en 2 scones. Met een schattig doosje met (uiteraard!) hartjes en aan de binnenkant de tekst: ''voor de allerliefste!''

 

Toch moet me iets van het hart. Ik ben eigenlijk helemaal niet van die poespas rondom dit soort dagen. De winkels puilen uit met beertjes, mokken, onderbroeken, ballonnen.. Alles kan áls er maar een hartje op staat. 

 

Ik ben meer het type: doe het hele jaar gewoon leuke dingen met elkaar en vertel gewoon dat je van elkaar houdt of dat je elkaar leuk vindt. Een beetje Hollandse nuchterheid dus. Maar ik vond het wèl leuk om deze doos te maken. Dus ja, je mag hem ook gewoon kopen als je gewoon lekker wilt genieten. In je eentje, met z'n 2 of delen met z'n 4. Of met je buurvrouw of buurman, je collega of je ouder(s). Gewoon lekker genieten dus! Je kunt de verwenbox hier alvast vooruit bestellen voor volgende week.

 

Wat ik aanstaand weekend maak om van te genieten? Voor de speltliefhebbers speltbrood met speltvlokken, daarnaast een volkoren desem (met volkorenmeel van de molen), een klein notenbroodje (heerlijk met n kaasplankje en n glaasje rode wijn), meergranen meerzaden stokbrood, speltgranola met gedroogde banaan (lekker bij je ontbijtje!) en Boskoopse moppies (een roomboter koekje met anijs). Allemaal weer te bestellen via de site: klik hier

 

Als extra testen we deze week macarons (1,25 per stuk). Daarnaast bakken we op (alleen op vrijdag) suikerknoopjes (een 1 persoons zoet broodje voor 1,65) en roquefort pecannoten bladerdeeg broodjes (een 1 persoons hartig broodje voor 1,85). Je kunt dit, onder voorbehoud van beschikbaarheid, bestellen in het opmerkingenveld. Uitgifte gaat op volgorde van binnenkomst van bestelling.

 

Oja. ik vergeet het bijna! Nog 1 week bakken (14 en 15 februari) en dan heb ik een paar weken vakantie en start ik weer met bakken in het weekend van 20 en 21 maart. Mocht je het brood gaan missen: bestel wat extra's en vries het in! In de tussentijd ben ik te vinden in het buitenland en geef ik workshops. Gewoon lekker genieten!

 

Hartelijke groet :)

 

Ella